Cenjeni pobednik slavne šeste sezone “Zadruge”, Aleks Nikolić, nastavlja da pleni kolektivnu pažnju pronicljive javnosti. Nedavna otkrića o njenom blagostanju nedvojbeno su izazvala zabrinutost među njenim vatrenim obožavateljima, jer su uznemirujuće vijesti o zdravstvenoj bolesti izašle na vidjelo. Nažalost, pojavila se uznemirujuća priča koja otkriva da je Aleksandri dijagnostikovan izraslina na desnoj dojci. Zbog toga je prinuđena na hiruršku intervenciju u narednih mjesec dana.

 

 

 

Pored toga, imperativ je istaći eskalirajući spor na društvenim mrežama koji je izbio između Aleksandrinog bivšeg partnera Dejana Dragojevića i njegove sadašnje verenice Filipa Cara. Ovaj sukob se dogodio nakon Filipovog razigranog zezanja upućenog Dejanu tokom TikTok sesije uživo. Kao posljedica toga, pobjednik “Zadruge 5” iznio je zapanjujuće optužbe protiv svojih protivnika, dodatno intenzivirajući ionako žestoku razmjenu.

 

 

Vredi napomenuti da je Nikolićeva, istaknuta ličnost u emisiji, otkrila dramatično izmenjenu frizuru koja je od tada plijenila radoznalost njenih posvećenih pratilaca. Međutim, ona tek treba da otkrije razloge iza ove hrabre transformacije, ostavljajući svoje obožavaoce zaintrigiranim. – TikTok Yakuza. Stiže snimak pa ću se javiti. Fotografija je crna jer traži doktora u crnom za abortus. Trebalo je da kažem: “Tata, trebalo bi da pokažeš poštovanje”, ali to je trebalo da budu ljudi oko tebe, a ne doktor.

 

Opšta zbunjenost, ludilo, pod nož, kaže. Možda je depresivan zbog svog života zbog budućnosti, pa neću komentarisati nakon ovoga. Koristite kondome ako ne želite djecu. Daću mu godinu dana zaštite – rekao je Dejan Caru i dodao: S obzirom na ogroman odgovor koji sam dobio od velikog broja pojedinaca, osjećam se primoran da pojasnim da je osoba o kojoj se govori u mojoj prethodnoj priči ništa drugo do zagonetna “Krompirka Zetka”.

Preporučujemo