Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelja samouvereno su se venčali na skromnoj svečanosti u manastiru Rajinovac kod Beograda. Njihovo vjenčanje obilježila je jednostavnost, bez ekstravagantnog odijevanja i pretjeranih gostiju. Umjesto toga, razmijenili su iskrene zavjete u prisustvu nekoliko odabranih svjedoka, prvenstveno rodbine mlade.

Tada su se spekulisale o tome gde se porodica Gudelj nalazi. Kad god se pomene odnos Anastasije i Nemanje, ne može se zanemariti neobična dinamika između njegove majke Olivere i supruge. Tokom udvaranja fudbalera i pevača počele su da kruže glasine koje ukazuju na Oliverino strahovanje zbog odluke njenog sina i nesuglasice između nje i Cece. Samouvereno, kružile su glasine o potencijalnom razdoru između Vanje, Nemanjine mlađe sestre i Cecine ćerke. Ova nagađanja su dobila na zamahu kada su oboje doneli odluku da prestanu pratiti jedno drugo na Instagramu

 

 

. Nasuprot tome, Nemanjin brat Dragiša doživeo je suprotno iskustvo, jer su zajedno krenuli na putovanja i otvoreno delili i radosne i tužne trenutke na društvenim mrežama. Nemanja je, pošto se ponovo oženio Anastasijom, odlučan u ljubavi prema njoj. Ipak, ostaje neizvjesno da li je njegova porodica bila među ekskluzivnih deset gostiju koji su uveličali ceremoniju vjenčanja. Temeljnom analizom više društvenih mreža vidljivo je da porodica Gudelj nema svijest o nedavnom braku njihovog sina.

 

Uprkos čestim čestitkama bratu na raznim dostignućima, Dragi se, radoznalo, suzdržao od objavljivanja bilo kakvog sadržaja u vezi sa venčanjem na svom Instagram profilu. Štaviše, Vanjina nedavna fotografija sa treninga snažno implicira njeno odsustvo sa ceremonije. Oliverov post, iako pomalo zbunjujući, obično karakterizira dijeljenje labavo povezanih citata koji su u skladu s trenutnim događajima. U ovom konkretnom slučaju, odlučio se da iznese citat patrijarha Pavla, naglašavajući propuštene prilike i potencijal za svetliju budućnost.

Preporučujemo