Trajna zajednica Jelene Karleuše i Duška Tošića dugo je plenila mase. Međutim, fokus javnosti se nedavno pomerio ka Jeleninim izuzetno popularnim novim muzičkim izdanjima, koja izazivaju pažnju širom Balkana. Jelena Karleuša, cenjena pop ikona, retko je pričala o svom bračnom statusu, koji je ostao postojan već duži period.

 

 

Za razliku od toga, Duško Tošić je ostao dosljedan šutnji u očima javnosti, uprkos stalnom nadzoru medija na njegovim fotografijama na Instagramu. Međutim, tokom intervjua za magazin Story povodom promocije svog poslednjeg albuma “Alpha & Omega”, Jelena je samouvereno izjavila da pesma “Ja” ima dubok emotivni značaj i ona je lično napisala tekst. Iako Jelena nije eksplicitno otkrila kome je pesma pripala, spekulacije sugerišu da bi ona mogla biti posvećena njenom voljenom suprugu Dušku.

 

Ipak, njena publika je nedvosmisleno prepoznala čistu lepotu pesme, učvrstivši njen status jednog od Jeleninih najistaknutijih dostignuća u njenoj karijeri. Sa vatrenom bazom fanova koji su željno iščekivali njen povratak nakon duže pauze, i albumi “Alfa” i “Omega” su naišli na izuzetno pozitivan odgovor Jeleninih posvećenih pristalica. Primetno je da je “Alpha” pogodila mlađu generaciju na TikToku, dok je “Omega” još dublje odjeknula među Jeleninim zrelim fanovima.

 

Ovi albumi pouzdano obuhvataju široku lepezu muzike koja odgovara različitim preferencijama, garantujući izbor za svakog slušaoca. Uz uspješan muzički put, Karleuša je poznata i po svom izrazitom smislu za modu. Njene smele modne odluke i transformacije često su tema razgovora u medijima. Jelena je dosledno istakla značaj samopouzdanja i izražavanja svog jedinstvenog stila, a neosporno je da se upravo zbog toga već dugi niz godina etablirala kao ikona.

Preporučujemo