Majka Darka Lazića trenutno doživljava ogromnu nevolju i zabrinutost, jer je shvatila da njen voljeni sin više ne može da učestvuje u vožnji.

Nivo straha koji je majka iskusila bio je neodoljiv, zbog čega je bila u stalnom stanju panike. Pored nevolje, razbolela se i baka Milka, što je dodatno povećalo brige porodice. Po dolasku kući, opkolili su ga zabrinuti glasovi koji su ga hitno oslovljavali sa “Crni Darko” i preispitivali alarmantne događaje koji su se odvijali. Jasno je stavljeno na znanje da automobil više nije održiva opcija za njega, što je potaknulo sugestiju da ili osigura vozača ili dozvoli Katarini da preuzme volan-.

Naglašena je težina situacije jer su izrazili nemogućnost dužeg čekanja i nepodnošljivu pomisao da ne mogu pristupiti automobilu. Njihov očaj dostigao je vrhunac kada su ga molili, nadajući se da će shvatiti strašne posljedice koje ih čekaju ako ne postupi – očajnički su ga preklinjali da ih odvede u grob. U sudskom postupku sudija koji je vodio prekršajni predmet doneo je odluku da Darku Laziću izrekne kaznu, koja se sastojala od novčane kazne u iznosu od 150.000 dinara. Osim toga, sudija je naložio i suspenziju vozačke dozvole Darku Laziću u trajanju od 10 mjeseci.

Majka Darka Lazića morala je da se suoči sa posledicama jer je njen sin odgovarao za svoje postupke u saobraćajnoj nesreći. Razlog za ovaj nesretan incident pripisuje se Darkovom nepromišljenom izboru prekoračenja brzine i nemaru u vožnji bez odgovarajuće vozačke dozvole. Kao rezultat njegovog nepromišljenog ponašanja, Darku je na kraju oduzeta vozačka dozvola, dodajući još jednu oštrinu njegovim ionako nepravilnim i nemarnim vozačkim navikama.

Preporučujemo