Nakon posjete Dubrovniku, Novak Đoković odvaja malo vremena za opuštanje u prekrasnoj zemlji Crnoj Gori. Gde god da krene, teniska superzvezda nikada ne uspeva da zaokupi pažnju posmatrača. Kako prenosi srpski list Blic, Đoković je nedavno posetio restoran po pristupačnoj ceni, koji se nalazi u šarmantnom mestu Portonova. Ne samo da je uživao u ukusnom obroku, već je iskoristio priliku i za interakciju i povezivanje sa posjetiteljima restorana. Jedan od zaposlenih, ne mogavši ​​da obuzda uzbuđenje, s nestrpljenjem je za novine podijelio zamršene detalje Đokovićeve posjete.

Kada je objavljena vijest da će večerati u našem objektu, svi su je dočekali sa strahopoštovanjem i iznenađenjem. Na naše zaprepašćenje, Nole, kao svetski poznata teniska zvezda, odlučio je da naruči jelo uz osvežavajući napitak, a ukupan račun je iznosio samo 16 evra. Međutim, pravo čudo večeri nije bila samo njegova skromna narudžbina, već i njegovo prizemno držanje.

Ljubazno se fotografirao sa svakim ponaosob, ostavljajući neizbrisiv trag u njihovim uspomenama. Neosporno je da je njegovo prisustvo u našem restoranu donijelo neviđeno oduševljenje svim gostima, čineći ga nezaboravnim iskustvom za sve uključene. Nakon poraza u finalu Vimbldona, Đoković je odlučio da malo odmori i podmladi se prepustivši se zasluženom odmoru uz zadivljujuće Jadransko more do kraja sezone. U sklopu svog bijega, teniska senzacija nedavno je krenula na divan izlet u slikovitu zemlju Hrvatsku.

Stigavši ​​sa stilom, graciozno je pristao svoju luksuznu jahtu u očaravajuću luku Gruja, gdje je dočekan s toplim gostoprimstvom i prigrlio spokojan primorski ambijent. U želji da stvori trajne uspomene sa svojim najmilijima, Đoković se otisnuo prema čuvenoj plaži Copacabani u očaravajućem gradu Dubrovniku, poznatom po svojoj ljepoti koja oduzima dah.

Preporučujemo