Miley Cyrus, poznata američka glumica i pjevačica koja se proslavila glavnom ulogom u popularnoj tinejdžerskoj seriji “Hannah Montana”, nedavno je proslavila značajnu prekretnicu osvajanjem prve nagrade Grammy.

Zanimljivo je da je tijekom svog zahvalnog govora izostavila izraziti zahvalnost svom ocu Billyju Rayu. Počele su kružiti glasine da postoje napetosti između njih dvoje, no ta je kontroverza brzo pala u drugi plan kada se otkrilo da je novi suprug Majline majke, Tiš Sajrus (56), prije braka bio u vezi s glumicom Noom (24).

Noa je Majlina mlađa sestra. Prema izvoru “US Weeklyja”, glumac Dominik Parsel (54) bio je u vezi s Noom kada ga je Tiš počela zavoditi. Izvor je otkrio i da je Tiš bila upoznata s odnosom Dominika i njezine kćeri, koja je bila duboko povrijeđena jer joj je majka ukrala dečka.

Prema izvoru koji navodi magazin “Pipl”, Noa i Dominik prekinuli su vezu zbog Tišine uporne komunikacije s njima.

Tijekom nedavnog pojavljivanja u podcastu, upustila se u razgovor o svojoj vezi s Parselom. Osvrćući se na svoju prošlost, otkrila je da je Dominik bio njezina dugogodišnja simpatija, čak i tijekom braka s Billyjem Rejom.

Otkrila je da joj se Dominik javio putem Instagrama 2016., što je poruka tada prošla nezapaženo. Međutim, nakon razvoda od Billyja 2022., konačno je odgovorila na njegovu poruku.

Nakon njihovog prvog susreta, Tiš i Dominik su odmah iskusili povezanost i privlačnost, unatoč tome što su oboje bili u odvojenim romantičnim partnerstvima. Vrijedi napomenuti da je Tiš bila u dugogodišnjem braku s Billyjem Rayom Cyrusom, ocem njezine djece.

Tiš i Dominik svoju su vezu pokušali sakriti od očiju javnosti i svojih najbližih tajnom ceremonijom vjenčanja. Međutim, njihov trud bio je uzaludan jer su paparazzi brzo snimili dokaze njihove zajednice. Tabloidi nisu gubili vrijeme s objavom inkriminirajućih fotografija, što je izazvalo val skandala i negodovanja.

Brojni pojedinci optuživali su Tiš i Dominika za nevjeru, neprofesionalno ponašanje i nepoštivanje bivših partnera i djece. Od svih pogođenih ovom izdajom, Noa Cyrus, koja je doživjela sličnu izdaju od vlastite majke, bila je posebno shrvana.

Preporučujemo