Adriana Čortan, veoma prepoznatljivo lice na televiziji, ostavila je nezaboravan utisak svojim zadivljujućim šarmom među gledaocima širom Srbije. Njen blistavi osmeh jednom je obasjao ekrane, a njeni nezaboravni trenuci su se urezali u kolektivnu svest. Jedan od takvih trenutaka bio je i divan susret sa Željkom Joksimovićem, koji je izazvao smeh kod mnogih. Pored toga, ostala je u lepom sećanju po svom simpatičnom lapsu tokom živog prevoda, pogrešno nazivajući “Novi Sad” “Novi Sad”.  Trogodišnja romansa sa Željkom Joksimovićem dodatno joj je podigla slavu. Međutim, njihovo zajedničko vreme kao par bilo je kratkog daha, pa se 2018. godine udala za biznismena Nemanju Šimića.

Njihova ljubav ostaje nepokolebljiva, o čemu svedoči Čortanova samouvereno prikazivanje na njenom Instagram profilu, gde neustrašivo prikazuje delove njihovog očaravajućeg romantičnog bijega. Uronjen u grčki krajolik koji oduzima dah, ovaj obožavani par koristi priliku da se podmladi prije nego što krene u svoje sljedeće uzbudljive poslovne poduhvate. Šimić, poznat po svojim velikim romantičnim gestovima, posebno je izašao na scenu tokom Džibonijevog koncerta na Kopaoniku kako bi javno izjavio ljubav i zaprosio Adrijanu.

 

Njihova veličanstvena svadbena ceremonija u crkvi Svetog Marka zadivila je i očarala publiku na duži vremenski period, učvrstivši njihovo mjesto u centru pažnje. Nemanja samouvereno prihvata priliku da otvoreno izjavi ljubav prema Adriani. To je nepogrešivo vidljivo u nježnim zagrljajima snimljenim na njihovim fotografijama i njihovim gracioznim plesnim pokretima na palubi jahte. Nasuprot tome, Adriana je stekla mudrost iz svoje prethodne veze sa Joksimovićem, shvatajući posledice otkrivanja svog ličnog života javnosti. Kao rezultat toga, pažljivo biraju trenutke da pokažu svoju ljubav na društvenim mrežama.

 

Adriana je naučila koliko je važno čuvati njihovu intimnu vezu tako što će njihov odnos držati zaštićenim od preteranog nadzora javnosti.

Preporučujemo