JK nije bila stidljiva da izrazi svoje iskreno mišljenje o Prijovićkovoj muzici, uporedivši je sa nečim što zvuči zastarelo, kao da je producirana davne 2001. Međutim, uprkos oštroj kritici, JK se nije suzdržavala da svoja razmišljanja podeli sa svojom mlađom koleginicom. .

 

 

Jelena Karleuša, istaknuta javna ličnost porijeklom sa Balkana, ističe se kao jedna od rijetkih osoba u regionu koja se suočava sa nemilosrdnim kritikama i reakcijama kolega zbog svojih neopravdanih stavova i karakteristične upotrebe “britanskog jezika”. U nedavnom otkriću, proslavljena pevačica neustrašivo je iznela iskreno mišljenje o svojoj mlađoj koleginici Aleksandri Prijović. Pop zvijezda, koja je upravo predstavila svoje posljednje albume “Alpha” i “Omega”, čvrsto je uvjerena da je bez premca u sferi pop muzike. Na svoj osebujan način, ona nastavlja da donosi presude o svojim kolegama muzičarima u industriji.

 

 

 

Za razliku od divljenja prema Milici Pavlović, ona smatra da muzika Aleksandre Prijović pripada jednom prošlom vremenu. Od svih izvođača, samo je Milica uspela da napravi hit. Tokom gostovanja u emisiji “Prvi red”, Karleuša je s ponosom spomenula numeru “Mašala” koju je snimila ranije ove godine, u saradnji sa mnom. Novinarka je, u želji da pokrene raspravu, iznela činjenicu da je Prijovićka nedavno objavila i hit pod nazivom “Dam, dam, dam”. Međutim, Karleuša je brzo odbacila ovu izjavu vlastitim samouvjerenim komentarom. Zanima me na koji album oni misle u svojoj raspravi.

 

 

Čini se da ove godine nije bilo posebnog hita u muzičkoj industriji. Po mom mišljenju, Prijovićkina pjesma me podsjeća na kvalitet koji smo imali 2001. godine. Iako je djevojka talentovana i “Zvezde Granda” su zapažena emisija, ostali pomenuti izvođači su jednostavno lošiji. Vjerujem da je vrijeme da napredujemo i ostavimo iza sebe prosječnost. Za razliku od sada, 2001. godine, JK je u pomenutoj emisiji bila eksplicitna i privući pažnju.

Preporučujemo