“Centar za novu medicinu” sa sjedištem u Kaliforniji je cijenjena medicinska ustanova posvećena liječenju i prevenciji raka. Predvođen renomiranim dr. Lee Ann Connelly, naš tim stručnjaka strastveno dijeli neprocjenjive zdravstvene uvide kroz sažete video zapise s uputama na našim službenim Facebook i Instagram stranicama. Od esencijalne prehrane do njegovanja zdravih prehrambenih navika, pružamo sveobuhvatne smjernice za osnaživanje pojedinaca na njihovom wellness putu.

 

Connelly tvrdi da naše ćelije posjeduju izuzetnu sposobnost da se vrate u zdravo stanje kada im se pruži pravo okruženje. Aktivnim stvaranjem uslova koji podržavaju rast zdravih ćelija, možemo efikasno ograničiti, pa čak i sprečiti razvoj tumora. Od ključne je važnosti dati prednost ovim stanjima kako bi se zaustavilo napredovanje raka. Prepoznajući ključnu ulogu koju naša ishrana igra u našem opštem zdravlju, dr. Lee Ann Connelly samouvereno otkriva svoj dnevni režim obroka, otkrivajući sveobuhvatan plan koji obuhvata doručak, ručak i večeru.

 

 

S nepokolebljivim uvjerenjem, ona naglašava važnost uključivanja vitalnih nutrijenata neophodnih za maksimiziranje tjelesne performanse. Kako se veče bliži, dr. Connelly se samouvjereno odlučuje za ukusnu kombinaciju sočnog odreska, ukusnog japanskog slatkog krompira i sočnog avokada, osiguravajući hranljivu i zadovoljavajuću večeru.

 

 

 

U video klipovima samouvjereno je predstavila brojne primjere alternativne opcije za ručak – ukusnu salatu od celera, crvenog luka, naznaka majoneze i senfa, savršeno upotpunjenu sočnom piletinom. Ova divna salata se obično poslužuje uz krekere ili tostirani kruh. U određenim prilikama, njen ručak se prepušta blaženoj kombinaciji bifteka i pirinča, uz osvježavajuću zelenu salatu. Što se tiče doručka, nije neuobičajeno da uživate u ukusnoj porciji pečenih jaja i prepečenog hleba, povremeno uz malu porciju sveže zelene salate. Lee Ann Connelly i njen tim strastveno naglašavaju ključnu ulogu koju način života, ishrana i okruženje igraju u očuvanju optimalnog zdravlja.

Preporučujemo