Glumac Burak Ozčivit samouvjereno se branio kada je influenserka na Instagramu pokušala da širi lažne glasine o romantičnoj vezi s njim. Ozčivit, poznat po ulozi Bali-bega u “Sulejmanu Veličanstvenom”, u sretnom je braku već nekoliko godina i nedavno je dobio drugo dijete. Od 2017. godine odano je u braku sa glumicom Fahrijom Evđen, a njihov odnos je ispunjen radošću dok odgajaju svoja dva sina Karana (4 godine) i Kerema (7 mjeseci).

 

Suprotno povremenim medijskim izvještajima i glasinama, sve tvrdnje da su tenzije u braku Fahri i Buraka eskalirale u njihov dom nakon neslaganja tokom njene druge trudnoće, potpuno su lažne. Par je odlučno demantovao ove optužbe i nastavlja da vodi miran porodični život.

 

Nedavno su se spekulisale o potencijalnoj romantičnoj vezi između Buraka Ozčivita i Angeline Michelle, što je senzacija na Instagramu sa velikim brojem pratilaca. Međutim, sam Ozcivit je razjasnio situaciju podijelivši originalnu fotografiju, na kojoj se jasno vidi kako je ušao u razgovor sa drugom ženom. Prilično sam siguran u svoje sposobnosti.  Ovo snažno implicira da je objava influencera bila ili duhovit pokušaj ili namjerni pokušaj izazivanja problema glumcu.

 

 

Međutim, Angelinin partner, Bali-beg, samouvjereno je izrazio svoju frustraciju, navodeći da su i on i Ozčivit umorni od ovih neutemeljenih glasina i jednostavno žele da budu ostavljeni na miru. Ljubavna priča turskih glumaca Buraka Ozčivita i Fahrije Evdzena je zaista zadivljujuća, jer je počela dok su radili zajedno, iako se poznaju već duže vrijeme. Iako par obično drži privatni život privatnim, bili su otvorenije o svojoj sreći na početku veze. Iskra među njima planula je tokom rada na seriji “Vren” u produkcijskoj kući “Tims”.

Preporučujemo