Danas se sve više vrti oko porijekla Cece Ražnatović, dok ljudi žarko raspravljaju o tome da li je potrošila vrtoglavih 36.000 eura samo za dotičnu zadivljujuću fotografiju.

 

Folk senzacija Ceca Ražnatović pre nekoliko meseci donela je smelu odluku da transformiše svoj fizički izgled. To ju je nagnalo da krene na putovanje u Tursku, tražeći stručnost visoko cijenjenog estetskog hirurga poznatog po svom majstorstvu u umjetnosti preoblikovanja tijela. Nakon samo kratkog perioda od nekoliko dana, izuzetna transformacija njenog tijela postala je očigledna svima koji su je vidjeli. Međutim, proslavljena folk diva odlučila je da ne govori o konkretnim promenama koje je pretrpela.

 

Pažljivo posmatranje priloženih fotografija otkrilo je da se Ceca odlučila za smanjenje grudi, a istovremeno je pojačala obline zadnjeg dela. Zapanjujuće, njen pokojni saputnik, cenjeni dizajner Saša Vidić, otkrio je svetu da je pevačica posvetila vrtoglavih 36.000 evra za povećanje svoje kose. Nemoguće je definitivno potvrditi tačnost brojke koju je iznio. Ipak, mnogi pojedinci tvrde da Cecina odluka da se podvrgne korekciji tela nije bila greška. Nije sama koja se odlučila za ovu estetsku hirurgiju, kao što su to činili mnogi pjevači u prošlosti.

 

Ipak, posterior Cece Ražnatović i dalje izaziva najveću pažnju, zbog čega je učestvovala u takmičenju za titulu najlepše na Instagram profilu. Na kraju, sud o njenom izgledu je prepušten vama. Kao što se i očekivalo, došlo je do značajnog razmimoilaženja u mišljenjima o pomenutom profilu. Neki pojedinci tvrde da Cecino poreklo ne opravdava pomenutu sumu novca, dok drugi ističu da su Ceciin talenat i izgled bez premca čak i u poređenju sa duplo starijim pevačicama.

Preporučujemo