Teško je dokučiti čudniju situaciju od ove: Edita je bila podvrgnuta toliko velikim kozmetičkim preinakama da je ni rođena majka nije mogla prepoznati na fotografiji. Živopisni detalji njenog izobličenja šokiraju i zbunjuju, ostavljajući maštu da podivlja od radoznalosti.

 


Iako je nedavno proslavila tek 30. rođendan, izgleda popularne pevačice Edite Aradinović doživljava razne transformacije. Ono što je njen zaštitni znak jeste široki osmeh koji nosi svuda sa sobom, ali čini se da je u poslednje vreme neretko iznenadio fanova novom estetskom promenom, koja nailazi na oprečne komentare. Mlada muzička zvezda ima bukirano čitavo leto, a većinu vremena provodi na crnogorskom primorju gde atmosfera dovede do usijanja u svakom klubu u kojem nastupa.

 

Međutim, u retkim pauzama koje ugrabi ona završava i druge poslovne obaveze tako je nedavno gostovala u jednom podkastu. Na koju temu je pričala, ne znamo, ali ono što je i više nego očigledno jeste da je Edita operisala nos, ponovo. Ona je podigla nosnu kost, a slikana je iz takvog ugla da se jasno vidi kolika je promena nastala novim estetskim zahvatom. Mnogi njeni obožavaoci, a oni koji to nisu doslovno zgroženi njenim najnovijim izdanjem. Naime, mnogi su istakli da je Edita preterala sa operacijama, te da je veoma mlada da sebe potpuno transformiše.

Šta uradi od sebe – Edita plastičnim operacijama promenila lični opis, a sad ju je kratka plava kosa učinile neprepoznatljivom „Da l’ je moguće da je ovo ona, druga žena“, „au, kakva promena“, „sve više liči na Tamaru Đurić“, samo su neke od poruka koje mogu pronaći. A mi ostavljamo vama da procijenite da li je Editina najnovija promena bila neophodna ili je bila lepša ranije?

Preporučujemo