Nakon 22 godine zajedničkog života, Melina i Haris Džinović proživjeli su burno razdoblje obilježeno razvodom. Dodatnu bol njihovu kćerku Đinu Džinović podvrgla je operaciji povećanja stražnjice koja je dodatno patila.

Haris se teško miri s činjenicom da je njegova kćerka podvrgnuta estetskim zahvatima povećanja grudi i zadnjice. Ovo otkriće za njega je bilo nevjerojatno izazovno i on krivnju svaljuje na Melinu.

On smatra da je ona jedina odgovorna za odluku da se podvrgne ovim operacijama, pogotovo s obzirom na njezinu mladu dob od samo 20 godina. Njihovo neslaganje preraslo je u žestoku svađu. U pokušaju da riješi vlastitu nesigurnost, Melina podržala je kćerinu želju za fizičkom transformacijom, no Džinović je odbio financijski podržati intervenciju.

Komplikacije su se pojavile tek nakon operacije, uzrokujući značajnu brigu i tjeskobu. Harisov bijes se pojačao kao odgovor na ovu situaciju, i bio je istinski uplašen. Nakon što se Đina oporavila, snažno joj je savjetovao da se suzdrži od bilo kakvih daljnjih kirurških zahvata, što je rekao i blizak obiteljski prijatelj.

Haris Džinović izrazio je zabrinutost za dobrobit svoje kćerke, navodeći da ne želi da je iskorištavaju i provociraju. Unatoč tome što daje savjete svojoj kćeri, priznaje da ona često zanemaruje njegove smjernice i odlučuje raditi što joj je volja.

Haris smatra da je ovakvo ponašanje rezultat toga što su on i njegova supruga svojoj kćeri omogućili udoban život u kojem ona osjeća pravo da radi što god hoće. Razmišlja o tome kako su stvari bile drugačije u njegovom djetinjstvu, gdje su naporan rad i rana jutra bili neophodni za preživljavanje.

Preporučujemo