Mnoštvo cijenjenih ličnosti uljepšalo je slavno veče na grimiznoj stazi u srcu našeg glavnog grada. Svojim ranim dolaskom prednjačile su zanosna pevačica Nataša Bekvalac i cenjena influenserka Tamara Kalinić, čiji uticaj prevazilazi granice, plene publiku daleko van granica Srbije. Obojica su se krasila u elegantnim ansamblima od ebanovine. Nataša je graciozno obukla pripijenu haljinu koja je naglasila njenu prefinu siluetu, dok je Tamara izabrala da ukrasi dekolte dok je krasila toalet.

 

 

Među cijenjenim prisutnima bio je i slavni Dejan Tomašević, proslavljeni bivši košarkaš, u društvu svoje cijenjene supruge. Proslavljeni folk pevač Aco Pejović ulepšao je ovu priliku uz svoju cenjenu partnerku, dok su zanosne melodije proslavljenog pevača Sergeja Ćetkovića ispunile vazduh. Prisustvo zanosne glumice Nataše Ninković, u pratnji svog cenjenog supružnika, dodatno je uveličalo privlačnost ovog izuzetnog druženja. Zaista, ovaj prestižni događaj krasilo je prisustvo brojnih svjetiljki iz različitih sfera života. Bivša supruga uvažene Snežane Dakić, u pratnji mnoštva uglednih ličnosti, ulepšala je prigodno otkrivanje vrhunskog poduhvata Srbije.

 

Smešten u srcu Beograda, upravo na Slaviji, nalazi se sjajna rezidencija Kraljevog kruga. Ova raskošna enklava može se pohvaliti impresivnom fuzijom savremenog dizajna i ekstravagantne privlačnosti, osvajajući sve koji vide njenu veličinu. Na ovom događaju obradovali su nas uvažene porodice Džajić, kao i rijetko viđenog brata ugledne Ane Ivanović. I on i njegova supruga Dragana odišu zadivljujućim sjajem koji izaziva strahopoštovanje.

 

Bivša supruga Snežane Dakić, Branka Nevistić, bila je u društvu supruga Ane Stanić, Nemanje i Mine Milutinović, kao i Minje Miletić u prisustvu Sanje Marinković i Snežane Dakić, koje su sinoć na istoj lokaciji slučajno srele Vladimira Mikića. . Naime, Snežanin bivši suprug predstavio je svoju novoizabranu partnerku, privlačnu brinetu, što je posle dužeg vremenskog perioda označilo značajan napredak.

Preporučujemo