Novak Đoković je sve zatekao svojim odgovorom kada su ga pitali o mogućnosti da postane predsednik Srbije. Umjesto da okleva ili skrene s pitanjem, Nole je odmah dao direktan i neočekivan odgovor. Novak Đoković, koji se smatra najvećim teniserom svih vremena, otvoreno je negirao bilo kakve težnje da postane predsednik Srbije tokom interakcije sa medijima u Francuskoj.

 

Ova monumentalna pobjeda označila je ukupno 97. trofej u njegovoj sjajnoj karijeri, učvrstivši njegov status neprevaziđene sile u sferi tenisa. Radoznali umovi tražili su odgovor na ovo goruće pitanje, a ukazala se prilika da ga postave direktno teniskom virtuozu. Sa nepokolebljivim samopouzdanjem i osećajem svrhe, Đoković je brzo odbacio tu ideju, preusmeravajući pažnju na svoje primarne odgovornosti i ulogu u društvu. Sa najvećom poniznošću, svjetski teniser broj jedan priznao je da njegov pravi poziv leži u oblasti sporta i obrazovanja, čvrsto učvršćujući svoju posvećenost pozitivnom uticaju u ovim domenima.

 

 

Ovo dostignuće je bilo tolike da čak i Francuzi, poznati po svom istančanom teniskom ukusu, nisu mogli a da ne prepoznaju obožavanje i poštovanje koje srpski maestro Novak Đoković zapoveda svojim sunarodnicima. Zaintrigirani njegovom nepokolebljivom podrškom srpskog stanovništva, Francuzi nisu mogli da odole da ne razmišljaju o mogućnosti da Đoković jednog dana postane cenjeni predsednik Republike Srbije.

 

 

Po završetku Mastersa u Parizu, visoko cenjeni i svetski priznati vrhunski teniser Novak Đoković sa nestrpljenjem će učestvovati na predstojećem finalnom Mastersu koji će početi 13. novembra u prelepom gradu Torinu.Đokovića čeka izvanredan podvig koji ne samo da želi da odbrani titulu šampiona već i da obezbedi impresivnih 1.500 bodova, što bi nesumnjivo učvrstilo njegovu poziciju nenadmašnog lidera na ATP rang listi. Sa samo jednim trijumfom na ovom prestižnom turniru, Đoković može bez napora da učvrsti svoju vladavinu kao broj jedan teniser sveta.

Preporučujemo