U dvorani MTS-a u Beogradu koncert za pamćenje održala je proslavljena pjevačica Neda Ukraden. Kao što se i očekivalo, koncert je bio emocionalni rollercoaster, izazivajući niz osjećaja od čistog ushićenja do iskrenih suza, koje su podijelili i sama pjevačica i njezina očarana publika.

U masi je pop diva dobila veliku podršku kolega, a na pozornici joj se pridružila čak i Ilda Šaulić. No najveću podršku, očekivano, pružili su joj članovi obitelji. Cijelo vrijeme uz nju su stajali kćerka Jelena, zet Peđa, te unuci Aleksandra, Neda i Dušan.

Pozornicu je uljepšao dirljiv trenutak kada je Nedin unuk ušao, držeći u rukama ogroman cvjetni aranžman. Ova gesta izazvala je simfoniju pljeska koja je odjeknula cijelom dvoranom, izazvavši ne samo suze kod pjevačice, već i emocije među publikom.

Nije samo jedan slučaj izazvao jake emocije kod svih. Naime, nakon što je prošlo dosta vremena, pjevačica je izvela pjesmu “Eh, da sam tebe slušala”, duboko osobnu posvetu svom ocu.

Tri mjeseca nakon očeve smrti, posljednji put je izvela ovu pjesmu na festivalu u Budvi.
Dok je pjevačica izvodila spomenutu numeru na video ekranu, otkrila se frapantna sličnost s njezinim ocem kada se iza nje pojavila njegova slika.

Preporučujemo