Često se priča o izgledu Nataše Bekvalac, a mnogi hvale njenu lepotu. Ali postoji i jedno poznato pitanje koje ostaje – kako ona to uspijeva? Pop zvijezda devedesetih, simbol elegancije i privlačnosti, zadržala je ova priznanja do danas. Barbika, poreklom iz Novog Sada, više voli da se ne obraća tim nadimkom.

 

 

Dosljedno je otkrivala istinu o svojim iskušenjima i nevoljama, uključujući univerzalnu dilemu koja muči svaku ženu – kako pronaći zadovoljstvo u sebi? Pored žestoke volje za borbom, pevačica nosi i ulogu majke dve ćerke. Hana, začeta u braku sa Dačom Ikodinović, i mlađa Katja, rođena iz braka sa Lazukićem. Ova njena nepokolebljiva odluka ostaje dvostruka, da se nikada ne preda.

Za svoj 39. rođendan 2019. godine, Nataša se hrabro odlučila da ogoli sve i pokloni ženama neprocenjivi poklon istinitosti… Sve žene to shvataju, znaš. Kada su svetla neoprostivo jaka i kada se suočim sa sobom u ogledalu, mlitavih ruku pored sebe, lišene svake veštine, vidim nedostatke koji se kriju kada sam obučena, priznala je Nataša. Manje važno od trenutka koji je odredio moju posvećenost vježbanju bila je spoznaja, nakon sat i po pjevanja, da mi je bezgranična energija tokom nastupa ometala disanje. Prvobitna pojava me je natjerala da očajnički tražim dvije spore pjesme da povratim svoj ritam.

 

Bio je to težak udarac. Iako je publika ostala nesvjesna, pretpostavljajući da je to norma, ovo ključno iskustvo označilo je prekretnicu za mene. Posle pola decenije i izjave koja je izazvala divljenje Srpkinja, Nataša ostaje nepromenjena, ali se njen pogled na svet promenio. Pet godina je dovoljno vremena da shvatite suštinu sebe i okoline, da težite samo onome što donosi mir i sreću. I nesumnjivo, ovo je u skladu sa privlačnošću o kojoj se govori u Natinom nedavnom snimku priče na Instagramu.

Preporučujemo