Nakon incidenta koji se dogodio u selu Prijanovići kod Požege, tim krajem zavladala je tiha tišina. Mještani prepričavaju priče o čestim svađama i agresiji između Sanele S. (45) i Miroslava S. (55), no svima je bila nedokučiva pomisao da ga je mogla ubiti.

Šokirani mještani ovog mjesta ispričali su detalje tragičnog događaja, ističući da su se slični incidenti u toj kući događali i ranije.

“Vrijedi napomenuti da se udavala više puta, točnije pet ili šest puta. Nadalje, bila je zaposlena u toj ustanovi, ali je svojim ponašanjem dovela do izbacivanja. Tražeći utočište u našem selu, narušila je mir koji je dugo vladao u Prijanovićima.

Od njenog dolaska nije prošao niti jedan dan da je ostala trijezna, a napaćenog čovjeka svakodnevno je izlagala maltretiranju.” Ove je riječi rekao obližnji susjed, nastanjen u neposrednoj blizini obitelji Stevanović.

Prema pričanju susjeda, došlo je do komešanja u njihovom dvorištu, što ih je navelo da otkriju užasne događaje koji su se odvijali unutar granica kuće, incident takve brutalnosti kakvom lokalna zajednica nije svjedočila u posljednje vrijeme.

“Jučer navečer poslala je Mireta u bližu okolicu sa zadatkom da od susjeda nabavi sredstva. Nažalost, posuđeni novac potrošila je samo na alkoholna pića, ne ostavljajući mjesta trijeznosti u njezinoj svakodnevnoj rutini.

Pretpostavlja se da se Mire kući vratio praznih ruku, jer se nedugo nakon toga orila kakofonija povika. Uz jezivu prijetnju “Okončat ću ti život, kunem se!” ustrajno ga je jurila vitlajući sjekirom.

U trenutku stanke, bacila je oružje u stranu, vjerojatno signalizirajući Miretu da se prijetnja smanjila. Zbog toga je prekinuo svoj bjesomučni bijeg, nesvjestan neposredne opasnosti. Iskoristivši situaciju, zgrabila je nož i ubola ga.”

Preporučujemo