Rezultati obdukcije pokazali su prisutnost alkohola u organima Lava P. S. (25) i njegove dvije godine mlađe supruge Martine P. S.

Još je u tijeku utvrđivanje jesu li u tijelu supružnika, osim alkohola, bile prisutne i dodatne tvari, a potrebno je dovršetak toksikoloških analiza kako bi se te sumnje potvrdile ili odbacile.

Na temelju obdukcije i toksikološke analize tijela dvojice dječaka utvrđeno je da bi potencijalni uzrok smrti mogla biti prisutnost etanola u njihovim organima, a ne bilo kakvih pesticida.

Kao što je već rečeno, prvi toksikološki nalazi ukazivali su na prisutnost određenih tvari u tijelu djece koje su mogle pridonijeti njihovoj smrti. Međutim, provedene su daljnje istrage kako bi se utvrdilo je li smrt djece slučajna ili namjerna, zbog čega su bile potrebne dodatne analize.

Unatoč tome, stručnjaci trenutačno provode istragu koja je u tijeku kako bi utvrdili postotak tvari pronađenih u dječjim tijelima i potencijalnu štetu koju su mogle izazvati, uzimajući u obzir faktore kao što su koncentracija, dob i težina. Ovu informaciju podijelio je izvor upoznat s istragom.

Preporučujemo