Tokom ove sezone, jedan događaj ostavio je neizbrisiv trag u narativu emisije – prevarne radnje Dalile Dragojević. Ovaj skandalozni incident je opširno propraćen, izazvavši talase diskusija i spekulacija među strastvenim pratiocima emisije. Nesumnjivo su vam zamršenosti ove situacije poznate, o čemu smo više puta revnosno izvještavali. Kako se bliži posljednja noć dugo očekivane pete sezone rijalitija Zadruga, atmosfera je naelektrisana iščekivanjem.

 

 

Gledaoci sa svih strana su  bili na ivici svojih mjesta, željni da otkriju ko će izaći kao pobjednik i osvojiti željnu titulu   pobjednika. Znamo da je bivši suprug Dalile Dragojević izašao kao pobjednik pete sezone.

Hoće li se optužbe za prevaru pokazati kao odlučujući faktor u ishodu? Ili će se još jedan takmičar izdići iznad kontroverze i tvrditi pobjedu?Nedostatak simpatija prema njoj je opipljiv jer gledaoci izražavaju svoje snažno protivljenje njoj. Ispod njenih videa nalaze se brojni komentari ispunjeni prezirom, koji ističu njeno grubo i arogantno držanje koje uspeva da iznervira i zaprepasti sve gledaoce.

Za ovaj nesvakidašnji događaj odlučila je da obuče korzet koji je podsjećao na nijansu njene kože, što je odvažan izbor koji je prkosio društvenim normama. Zanimljivo je da brojne glumice diskretno koriste ovaj odjevni predmet ispod svoje odjeće, kamuflirajući sve uočene nesavršenosti. Ono što istinski izaziva radoznalost je činjenica da ona sebe nepokolebljivo naziva “brendom”, ostavljajući mnoge zbunjene duše nepovjerljivim u njenu nepokolebljivu samouvjerenost, posebno s obzirom na hrabre modne ansamble s kojima često paradira na ovim televizijskim ekstravagancijama. Dozvolite mi da iznesem vizuelni dokaz, jer same reči ne mogu da dočaraju čistu smelost…

Preporučujemo