U nastavku našeg današnjega članka, govorimo o ženskom orgazmu. Neke žene nekada ga nikada ne dožive, što od svoga trenutnog raspoloženja, što od odabira partnera. Međutim, imamo osoba poput amerikanke o kojoj pišemo, koja ima i previše orgazama i to u samo jednom danu.

Kara Enaja iz Sjedinjenih Američkih Država je žena čije seksualno uzbuđenje traje oko šest sati dnevno, a kada je loše volje doživi 180 orgazama u samo dva sata.

Međutim, Carla boluje od rijetke, neizlječive bolesti koja joj je dijagnosticirana prije osam godina. Riječ je o trajnom seksualnom uzbuđenju koje dovodi do spontanih orgazama. Sve je počelo jednog dana kada se našla u trgovini i bila nekontrolirano uzbuđena. Pala je na pod i doživjela vrhunac, a zatim pobjegla kući od poniženja koje je doživjela. Stanje se zove trajno genitalno uzbuđenje, a Kara godinama nije mogla pronaći lijek za to.

“To je vrlo ponižavajuća i sramotna stvar. Kad ste u blizini djece, osjećate se kao perverznjak zbog intenzivnih emocija koje doživljavate. Nitko to ne razumije”, rekao je Amerikanac koji je bio prisiljen dati otkaz na poslu, rekla je žena. konobarica i povukla se iz javnog života. Život.

“Pokušavam naučiti kontrolirati svoje uzbuđenje i zadržati normalan izraz lica tijekom orgazma. Sve mi to uništava život. Ponekad ne želim ustati iz kreveta”, rekla je.

Dok joj liječnici ne mogu pomoći, Carla se i dalje bori sa svojom bolešću dok doživljava orgazme na tržnicama, ulicama, u prometu, posvuda. Osim toga, Amerikanka Amanda Grajs (27) boluje od rijetke bolesti zbog koje doživljava orgazam i do 50 puta dnevno. Nije imala kontrolu nad svojim orgazmom i to nije imalo nikakve veze s njezinom seksualnom željom. Može ga izazvati vožnja, sjedenje u kafiću ili čak puštanje glazbe koja je preglasna. Kako prenosi Daily Mail, Amanda je rekla da ima problem od svoje šeste godine.

– Nije ugodno, postaje mučenje. Amanda je rekla: ‘Godinama sam patila i bilo me sram reći obitelji i prijateljima što mi se događa.

– Mogu imati 50 orgazama dnevno. Ponekad ću imati pet ili deset zaredom unutar sat vremena. To se događa i kad sam s prijateljima ili u javnosti. Posramljen sam. Umirem iznutra. Kad mi se to dogodi u javnosti, samo se nasmiješim i pravim se da je sve u redu – rekla je Graisova.

Ipak, odlučila se suočiti s problemom. Našla je dečka, počela meditirati i ići na terapije.

– Prošle sam godine počeo shvaćati svoje stanje. Iako sam se mnogo puta razočarala liječnicima, napokon sam upoznala doktora specijalista za bolove u zdjelici. Voljela bih da sam pronašla način da kontroliram svoj orgazam – kaže Amanda.

– Postoje načini da smanjite intenzitet svojih orgazama čak i ako oni i dalje traju. Amanda je rekla da će uzimati lijekove za opuštanje tog područja i vježbati kako bi joj odvratila pažnju, a podršku joj je pružio i njezin dečko Stuart Triplet (25). Kako piše Daily Mail, par se upoznao prije nekoliko godina, no prema uputama liječnika nisu smjeli imati spolne odnose zbog Amandinog stanja.

– Bilo mi je teško objasniti mu svoju situaciju. Nisam bila sigurna kada je pravi trenutak ni kako će reagirati. Ipak, razumio je i bio mi velika podrška – kaže Amanda.

Preporučujemo