Khloe i Tristan željno su iščekivali dolazak svog drugog djeteta, kada se Khloe neočekivano suočila s vijestima da je Tristan također dobio dijete s drugom ženom. Tačnije, ovo otkriće se dogodilo šest mjeseci nakon Tristanovog skandala oko očinstva, a za to vrijeme njihova komunikacija bila je ograničena na pitanja koja se odnose isključivo na zajedničko roditeljstvo.

 

 

Tokom epizode renomirane televizijske serije, Keeping Up With The Kardashians, Khloe je intrigantno razmišljala o mogućnosti traženja alternativnih sredstava, razmišljajući o ideji da dobije genetski doprinos od Tristana. “Da li je važno kada je dijete začeto? Varao ju je od samog početka, i ona je to znala! On je ne poštuje – ona ne poštuje sebe. Sa ove tačke gledišta, ona zaslužuje javno poniženje!”, komentarisali su ljudi na nalogu Tristan se izvinio Khloe, koju je varao nekoliko puta u prošlosti, uključujući i kada je bila trudna sa njihovom ćerkom 2018. Njegovi javni skandali s varanjem počeli su samo nekoliko dana prije rođenja njihovog zajedničkog djeteta. Uprkos javnoj prevari, par se pomirio i ostao zajedno sve dok se nisu rastali u februaru 2019. nakon što je viđen kako ljubi tadašnju najbolju prijateljicu Kylie Jenner, Jordyn Woods.

 

 

 

Na razočaranje obožavatelja, Khloe se pomirila sa sportistom negdje tokom pandemije COVID-19 dok je bila u karantinu u svom domu Hidden Hills. Nakon toga su ponovo raskinuli nakon skandala oko očinstva. Uprkos njegovoj reputaciji stalnog filandera, Chloe ostaje nesumnjivo oduševljena njime, što se vidi kroz njenu nepokolebljivu odanost.

 

Zanimljivo je da se Tristanovi prijestupi čine beznačajnim u poređenju sa Chloeinom izvanrednom sposobnošću opraštanja. Općenito je zapaženo da se Khloe marljivo posvetila postizanju besprijekornog izgleda, ali njeno lice i dalje odaje osjećaj nezadovoljstva.

Preporučujemo