Jelena Karleuša i Aca Lukas su nadaleko cenjeni kao istaknuta svetila u svojoj oblasti, poznati po svojoj nefiltriranoj iskrenosti i nepokolebljivom uticaju. Njihova nedavna svađa, možda podstaknuta njihovim vatrenim temperamentom i oštroumnošću kao žilet, može se pripisati njihovoj nepopustljivoj posvećenosti samoizražavanju. Na tragu žalosne razmene pogrdnih opaski između njih, vredi napomenuti da je Aca nedavno opovrgao svaki postojeći sukob sa cenjenom Jelenom Karleušom.

 

 

Nikada se nisam upuštao u sporove sa Jelenom Karleušom. Iako smo možda iskusili neke nesuglasice, stalno se upuštamo u otvoreni dijalog kad god se susretnemo. Neizostavno ističemo da ćemo se obratiti prije naših sastanaka, bez obzira na bilo kakve prošle sukobe koji su se možda dogodili između nas. Važno je napomenuti da Jelena i ja ne delimo stalnu, sveprisutnu vezu, ali kad god se raskrste, razmenjujemo tople pozdrave.

 

 

Nikada se nismo upuštali u žestoke rasprave ili debate. Uvjeravam vas da se uvijek razilazimo prijateljski. I Jelena i ja imamo sklonost da se izrazimo na razigran način kroz medije, što je možda pogrešno protumačeno kao nešto više od bezbrižne šale.

 

Budite sigurni, ovo je opseg svih takvih pojava. Njihov izvanredan odnos i dosledna razmena ljubaznosti pokazali su se tokom njihovog nedavnog susreta u Novom Bečeju, gde su oboje ulepšali binu . Dok je Lukas graciozno prišao Jeleni, koja se graciozno spremala da krene na svoje putovanje u luksuznim granicama automobila, oprostio se od nje sa najvećim šarmom i staloženošću. Zauzvrat, ljubazno mu je uputila kratku, ali značajnu poruku, ostavljajući neizbrisiv utisak u njegovom srcu. “Ljubim te, i srećno Aco”.

Preporučujemo