Prema pisanju poznatog tabloida, estradna pjevačica koja se proslavila sudjelovanjem u  natjecanju “Zvezde Granda” nedavno se vjenčala na privatnoj ceremoniji, tajeći kako od medija tako i od javnosti.

Začudo, čini se da ni njezina sestra ni roditelji nisu bili obaviješteni o ovom značajnom događaju. Nakon što su u rujnu objavili zaruke, pjevačica i pilot Muhamed Bešić poznatiji kao Muki izazvali su velika nestrpljenja jer su svi iščekivali njihovo javno otkrivanje planova vjenčanja i organizacijskih detalja.

Mediji su s nestrpljenjem iščekivali ne samo bitne informacije nego i fotografije koje će zabilježiti svečani čin, značajan događaj koji proživljava drugi put u životu. Nažalost, kako su objavili senzacionalistički mediji, Tanja je odlučila nastaviti sa svojim planovima u najvećoj tajnosti.

Navodno će sudjelovati u intimnoj ceremoniji na kojoj će biti samo ona, znatno mlađi partner i odabrani kumovi. Unatoč nedavnim previranjima oko razvoda od Jovančevića i borbi za skrbništvo nad sinovima Đorđem i Maksimom, Tanjina predanost karijeri ostaje neokrnjena, što dokazuje i njeno prethodno snimanje spota u vjenčanici prije samo šest mjeseci.

Ako je priča o njezinom vjenčanju istinita, nema sumnje da bi Tanja odisala svojim uobičajenim sjajem i okitila se zadivljujućom vjenčanicom.

Preporučujemo