Na aerodromu “Nikola Tesla” uhvaćen je folker Radiša Trajković Đani u vidno pijanom stanju. Po dolasku u Beograd, Đanija je kamerama produkcijske ekipe televizijske serije “Paparaco lov” uhvatila u prilično nekonvencionalnom izdanju.

Upustio se u burne razgovore, praskao u smijeh i čak pokazao svoj vokalni talent kroz pjesmu. Folker je na aerodromu sreo kolegicu Janu Todorović i ljubazno je ponudio limenkom piva.

– Ne očekuj više od mene ni dinara – strogo je poručio Đani sinu i opsovao ga. Vrijedi napomenuti da je pjevač oduvijek otvoreno govorio o svojoj borbi s alkoholom, koji mu je bio značajan porok.

Osim toga, postojalo je razdoblje u njegovom životu u kojem je njegova ovisnost uzrokovala sukobe sa suprugom. Đani je svojedobno priznao da je njegova dugogodišnja supruga Slađa bila zabrinuta za njegovo zdravlje i zabranila mu da pije alkohol.

Više od dvadeset godina Radiša Trajković Đani je u braku sa suprugom Slađanom, a prema riječima samog pjevača, više puta joj je bio nevjeran. Đani je otvoreno pričao o svom odnosu sa Slađom, ali i o svojim stavovima o nevjerama, smatrajući ih normalnom pojavom.

Preporučujemo