Tijekom braka s bivšom partnericom Dalilom Dragojević, bivši zadrugar Dejan Dragojević donio je odluku o prelasku na islam, promjenivši vjeru.

Nakon toga, Dejan ne samo da je pričao o svom odlasku iz “Zadruge”, već redovno promoviše i otvoreno govori o svojim uverenjima.

Na početku Ramazana, Dejan je na svom YouTube kanalu podijelio da je počeo postiti, a osim toga, dokumentirao je svoje posjete džamiji i obroke koje je konzumirao.

Nakon apstinencije od hrane od osam sati, trenutno doživljavam nevjerojatan osjećaj. Dozvolite mi da vam predstavim vizuelni prikaz džamije koja se nalazi u Novom Sadu, kao i ukusno jelo koje ću pripremiti za iftar.

Nadam se da će džamija biti dostupna; međutim, ako nije, molit ću se unutar granica svog doma. Neizvjesno je što treba poduzeti u ovom scenariju. Večeras će mi se na iftaru za stolom pridružiti članovi moje obitelji – majka, tata i Jovana, pas ne može. Nečist je.”

“Kako bi se osigurao odgovarajući ambijent za Ramazan, potrebno je skinuti sve slike u prostoriji. Ključno je kako bi Melek ušao.”

Preporučujemo