Popularna pevačica Ana Nikolić, koja je u poslednje vreme u centru pažnje medija zbog brojnih skandala u koje je trenutno umešana, ponovo je rasplamsala svađu sa bivšim supružnikom Stefanom Đurićem Rastom. Međutim, ovoga puta vrijedi napomenuti da reper ne snosi nikakve finansijske obaveze prema njoj. Ova tvrdnja je pojačana pjevačičinom odlukom da podijeli ličnu razmjenu putem popularne platforme društvenih medija Instagram. Tokom naše veze ili braka, nije bilo nijedne prilike da ste doprinijeli plaćanju računa za struju.

 

 

Čak sam preuzeo na sebe i renoviranje vašeg stana, ali on je ostao u istom stanju jer vam se čini da nemate ni emotivne ni funkcionalne sposobnosti. Niste stekli nikakav staž ili iskustvo, jer je svaka turneja i album u vašem životu prekinuta ili otkazana zbog vaše lijenosti i stalne potrebe za “liječenjem”.

 

 

 

Dozvolite mi da budem potpuno jasan da vam nikada ništa neću dati. Vaši postupci su čak dostigli tačku prijetnje mojim roditeljima, što nam nije ostavilo drugog izbora osim da uključimo pravni sistem. Međutim, ključno je da vaš slučaj ne rezultira optužbama za “zanemarivanje djece”, što je krivično djelo koje može dovesti do zatvorske kazne.

 

 

 

Očigledno je da se ne biste ni smatrali kvalifikovanim za početnu poziciju kao pomoćnik stručnjaka. Vrijeme je da prestanete da se dodatno mučite. Vaše prijetnje su nam izazvale ogroman strah, kao što možete jasno vidjeti. Sada, molim vas, idite – uzviknuo je Rasta s ljutnjom. Iako je njihov brak završio razvodom, njihova veza se nije raspala ni narednih godina. U stvari, često se upuštaju u žestoke rasprave na raznim platformama društvenih medija. Nikolićeva je nedavno izazvala bujicu kritika na račun bivšeg supružnika Stefana Đurića Raste, zbog intervjua koji je dao.

 

 

 

Preporučujemo