Nakon stravičnog doagađaja koji se desio u Novom Sadu, u kojem se bračni par bcio sa nebodera, a prije toga otrovao svoje dvoje djece, Srbija je i dalje u notama crne hronike. Svjedoci smo raznih krvoprilića, te scena koje se ne viđaju čak ni po filmovima holivudske produkcije. 

Nakon što se vratio s liječenja od alkoholizma, Igor Tanasić (37) nastavio je posjećivati ​​zabave, je li ga zbog toga njegov otac Milutin (64) smrtno ubio? !

Milutin Tanasić (64) iz Vladimiraka kod Šapca ubio je u nedjelju oko 16.30 iz automatske puške svog sina Igora (37) zbog svađe na njivi u blizini svoje kuće. Ustrijelio se.

Zločin se dogodio nakon početne svađe između oca i sina, koja je ubrzo prerasla u ubojstvo. Nakon što je ubio sina, Milutin je okrenuo pištolj prema sebi i zapucao. On je zbog težine ozljeda kolima Hitne pomoći prebačen u šabačku bolnicu, a zatim u Klinički centar Srbije, gdje je ubrzo preminuo. – Igor i njegov otac Milutin bili su u dugogodišnjoj svađi, navodno zbog njegovog alkoholizma. Milutin je prije nekoliko godina izbacio sina iz kuće, a Igor se snašao ovako, živio je u blizini kuće i zarađivao radom. To, međutim, nije pomoglo jer je sav zarađeni novac trošio na opijanje, odlaske po lokalnim lokalima i ne triježnjenje – rekli su za Kurir obiteljski poznanici.

Dodaju da je Milutin u jednom trenutku pokušao pomoći sinu.

– On ga je zapravo natjerao da ode u Beograd na liječenje od ovisnosti o drogama. Mislio je da će mu to pomoći, ali nakon što se Igor vratio prije desetak dana, vratio se starim navikama – kažu njihovi poznanici.

Prema riječima našeg sugovornika, Igor nije mogao odoljeti grijehu.

– Upoznao sam ga kad je došao iz Beograda. Djelovao je malo izgubljeno, ali mislim da je to zbog terapije. Međutim, komšije su ga opet počele viđati u kafani u kojoj je uvijek sjedio… Možda je Milutin otkrio da mu sin opet pije, a to je možda bila kap koja je prelila čašu. Navodno ga je nazvao, no Igor se nije javljao. U međuvremenu, Milutin je navodno nazvao suprugu i rekao joj da će mu ubiti sina. Odmah je pozvala policiju, no bilo je prekasno. Milutin je sinu izrekao kaznu u polju nedaleko od kuće, a zatim se ubio. Uviđaj je trajao nekoliko sati, a Igorovo tijelo poslano je na obdukciju. Ekipe Hitne pomoći prevezle su teško povrijeđenog Milutina, koji je od zadobivenih ozljeda preminuo.

bio je ljut na oca

Stanovnik Vladimiraka ispričao je Curielu: “Igor je bio ljut što ga je otac poslao na liječenje.” – buni se Igor i ljuti se što njegov otac misli da je alkoholičar i šalje ga na terapiju. Rekao je da je to izdaja i da to nikako ne želi prihvatiti. Nakon liječenja ponovno je počeo piti, što je mogao biti i razlog ubojstva, rekli su.

Dodaju i da “Milutin zna popiti.” – Dobri su ljudi, ali kad popiju, nisu baš kako bi trebali biti. Curielovi sugovornici zaključili su da im je alkohol pomutio razum pa nije isključeno da su u nedjelju popili i više. Prijatelji ubijenog Igora Tanasića oglasili su se potresnim porukama na društvenim mrežama kako bi se oprostili od njega.

Prijateljica je napisala: “Kažu da se sve u životu događa s razlogom, a ja sam se cijeli život pitala koji je to razlog…zašto je otišao tako rano?! RIP prijatelju, nikada te neću zaboraviti.” i okačila fotografiju njega uz tužne komentare ispod, od kojih je jedan glasio: “Igore, brate, nemoj više piti! Taj čovjek ti je pokušao pomoći, ali više nije mogao pa te osudio. Nije to trebao učiniti , ali sada radi…”

Preporučujemo