Susret Cece Ražnatović i Zorana Đinđića dogodio se na popularnoj lokaciji koju često posjećuje srpska elita. Svjedok susreta bio je Ljubiša Tumbaković, bivši izbornik srpske nogometne reprezentacije i bivši trener Partizana.

Riječ je o čuvenoj emisiji Minimaxa, a bivši trener Partizana je rekao da je on igrao prigušeniju ulogu, dok je Đinđićevo prisustvo zasjenilo čak i samu Cecu.

“Godine 1992. našao sam se potpuno uronjenim u treći scenarij. Ceca je bila na vrhuncu popularnosti, dok je Zoran stalno rastao, pokazujući svoju izuzetnu inteligenciju. Unatoč Mićinom trudu, Zoran je ostao pribran i dosljedno je pružao precizne i besprijekorne odgovore.

Zbog svoje tadašnje mladosti, Ceca je showu pristupila na sebi svojstven način. Moje nastojanje da program pretvorim u zadivljujuću i dotjeranu produkciju predstavljalo je značajan izazov.”

Prva zvijezda je definitivno bio Đinđić. Tada je na mene ostavio sjajan utisak, pratio sam njegov put kasnije i fascinantno je to šta je uradio.”

Napomenuo je da je to bio njegov prvi susret s Cecom. “U tom trenutku sam imao prvi susret sa Cecom. Posjedovala je ogromnu razinu popularnosti, ali je ipak uspjela zadržati prizemno i iskreno držanje.”

Preporučujemo