Nakon što je ispričao traumatično iskustvo koje je doživio na odmoru u Hrvatskoj, TikTok influencer izazvao je značajnu pozornost na društvenim mrežama. Influencer je ispričao zastrašujući događaj koji mu se dogodio na kupanju u Jadranskom moru, koji je brzo postao viralan i izazvao brojne reakcije. Unatoč prisutnosti nekoliko luksuznih brodova i jahti u blizini, odlučio je riskirati i uroniti u vodu. Međutim, stvarnost onoga što je vidio nije opravdala njegova očekivanja.

 

S mješavinom iznenađenja i nevjerice opisao je uznemirujući susret sa tvarima za koje je vjerovao da je ljudski izmet u moru. Pojedinac je ostao zatečen smjelošću nepoznate osobe da vrši nuždu u istoj vodi u kojoj su plivali. Pomnijim pregledom otkriveno je da neugodna tvar sadrži i ostatke neprobavljene hrane, poput kukuruza.

 

 

Nakon što je objavljen na TikToku, video je brzo postao viralan, prikupivši više od pet miliona pregleda i gotovo milion lajkova. Dok je nekim gledateljima situacija influencera bila komična, drugi su ismijali njegovo objašnjenje. Jedan nedavni komentar šalio se “Dobrodošli u Hrvatsku”. Ovaj događaj služi kao podsjetnik da se na svakom izletu na plaži mogu dogoditi neugodne situacije.

 

Takođe naglašava važnost održavanja javnih prostora, poput plaža i okeana, čistima i higijenskima. Nažalost, u Hrvatskoj to nije uobičajena pojava. Nedavno je Dubrovačko-neretvanska županija otkrila da je prisustvo bakterije Escherichia coli i crijevnog enterokoka uzrokovalo onečišćenje mora na plaži Pod Zidina na Korčuli. Zbog toga se trenutno plivanje ne preporučuje do daljnjeg. Nadalje, dubrovačka Gradska uprava potvrdila je da se na snimcima objavljenoj na njihovim stranicama vidi ispuštanje fekalija u Sumartinskom zaljevu.

Preporučujemo