Od samog početka Jelena Karleuša i Dragana Mirković našle su se u zaista izuzetnoj vezi. Unatoč tome što nije bio u Srbiji, Mirković je pružala podršku ambicioznoj Jeleni dok je prolazila kroz izazove svoje karijere.

Od svih, ona je bila jedina osoba koja je imala hrabrosti otkriti istinu u pozadini sukoba Dragane i Cece. Sada, nakon što je saznala da je razvod njezine prijateljice rezultat treće strane, čvrsto se obvezala podržati svoju prijateljicu i neustrašivo izjavila miševima:

“Svaka žena s kojom sam nedavno razgovarao bila je ispunjena srećom. Je li to problem? Zanimljivo, nisam naišao ni na jedan izvještaj o zadovoljnim vezama. Je li i to problem? Možda je ponašanje određenih muškaraca ono što uzrokuje te probleme.

Još nisam naišla na nešto što je uspjelo izdržati, a da žena nije uložila ogroman napor i podnijela značajne žrtve da bi osigurala svoj kontinuitet. Očito je da se bavite raznim aktivnostima kao što su samougađanje, sanjarenje, pijenje i neprimjereno ponašanje prema drugima.

Vaše ponašanje uključuje vrijeđanje i omalovažavanje žena, pokazivanje sebičnosti i držanje uvjerenja da žene postoje isključivo kako bi ispunjavale kućanske dužnosti i zadovoljile vaše potrebe.

To uključuje rad psihijatara, dadilja djece, masera i pranja vaših čarapa. Društvo žene često negativno etiketira bez obzira na njihove postupke: ako traže pažnju, nazivaju ih pogrdnim imenima; ako se brinu za sebe, vrijeđaju se; ako ne počiste, kritiziraju ih; ako pokažu zabrinutost, označeni su kao ludi; ako izražavaju emocije, nailaze na ignoriranje i ruganje..”

 

Preporučujemo