Tijekom suđenja za tragičnu pucnjavu u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”, roditelji stradalih iskoristili su priliku ispitati Vladimira Kecmanovića, oca počinitelja. U sudnici Kecmanović se još jednom pokušao prikazati kao žrtva.

Kada mu je jedna od ožalošćenih majki postavila pitanje o tom događaju, on je odgovorio uznemirujućom izjavom: “Rekao sam tužiocu Nenadu Stefanoviću spalite mi porodicu, ženu, djecu, majku..”

Otac Koste Kecmanovića izazvao je veliku pometnju na posljednjem ročištu šokantnim odgovorom na pitanje o primjerenoj kazni za svog sina, koji je besmisleno lišio života nedužne djece, doznaje se iz izvora prisutnih u sudnici.

Roditelji stradalih ostali su u šoku kada je Kecmanović uputio sraman odgovor. Na ovom suđenju važno je napomenuti da je majka mladića odgovornog za zločin stigla s pravnim zastupnikom.

Za njom su stigli i roditelji stradalih koji će tijekom dana ustrajati na ispitivanju njenog supruga Vladimira. Tijekom jučerašnjeg ročišta roditelji preminule djece iskoristili su priliku i uputili upite Vladimiru Kecmanoviću, ocu dječaka odgovornog za ubojstva.

Preporučujemo