Milan Milošević je služio kao kanal za prenošenje informacija iz spoljašnjeg sveta unutar Zadruge. Milan Milošević je dugo bio na poziciji voditelja rijalitija “Zadruga”, a prema navodima pojedinih pojedinaca, brojni učesnici emisije su u njegovom prisustvu iskusili nelagodu i strepnju. Voditeljka je sa Milicom i Željkom Mitrovićem, vlasnicima televizije Pink, uspostavila čvrst i produktivan partnerski odnos u dužem vremenskom periodu.

 

 

Stoga je za mnoge bio veliki šok kada je prije nekoliko mjeseci objavljena najava da će Milošević istupiti iz ružičaste imperije. Milan Milošević gajio je duboku ogorčenost prema Milici i Željku i odlučio je da izrazi svoje nezadovoljstvo na način koji ih je potpuno zatekao. Riječi kojima je odabrao da im se obrati bile su potpuno neočekivane, ostavljajući ih zbunjenim i tražeći odgovore. Zanimljivo je da i čelnici Pinka i sam Milan nisu bili voljni da otkriju razloge iznenadnog prekida saradnje.

 

 

Oni su samo nagovijestili da je njihovo partnerstvo okončano sporazumno, bez ikakvih sukoba i oštrih razmjena. Nedostatak transparentnosti oko situacije samo je dodao intrigu i misteriju oko njihovog odlaska. Nedavno je izašlo na videlo zašto je Milan Milošević iznenada prestao da radi na Pinku. Čini se da je razlog njegovog iznenadnog odlaska vezan za otkriće Mensura Ajdarpašića tokom razgovora sa Janjušem.

 

 

Prema Mensuru, Milan, koji je ranije bio na čelu Zadruge, bio je odgovoran za prenošenje informacija iz vanjskog svijeta njihovoj grupi. Uticaj Milana Miloševića na mene bio je nevjerovatno snažan, jer je Mensur izjavio da je bez napora prenosio informacije direktno gledaocima. Utvrđena je činjenica da se uključivanje eksternih informacija u rijaliti program smatra teškim prekršajem, pa se ne može isključiti da je i Milošević snosio posljedice zbog nepoštovanja uputstava Miliče i Željka.

Preporučujemo