Viktorija Vuksanović, najmlađa ćerka Ace Lukasa, nesumnjivo je veoma bliska sa svojim ocem. Ona je trenutno na odmoru i odlučuje da ostane uz njega sve vreme, čak i tokom trka Formule 1. S ponosom, Ace Lukas uživa u društvu svoje predane kćeri jer ih dijele snažna veza. Ovakvi osjećaji su evidentni na nedavnim fotografijama na Instagramu koje je muzičar podijelio, pokazujući duboku privrženost Viktorije svom ocu.

 

Na ovim fotografijama, otac i beba su samouvereno obučeni u odgovarajuću ili sličnu odeću, pokazujući njihovu neospornu bliskost i snažnu vezu. Uprkos Viktorijinom rastu, njeno lice je ostalo izuzetno nepromenjeno, podsećajući na njenog oca do majice. Njihova neosporna sličnost služi kao jasan pokazatelj njihove duboke privrženosti jedno drugom. Iako je Viktorija možda naslijedila crte lica svoje majke i starijih sestara, prisutni su primetili i njene besprekorne manire.

Evidentno je da su njeno porodično okruženje i vaspitanje odigrali značajnu ulogu u oblikovanju njenog dobrog ponašanja i karaktera. Bez sumnje, Ejs Lukas i njegova porodica moraju da osećaju ogroman ponos, jer je očigledno da je Viktorija procvetala u izuzetnu mladu damu koja odiše ljubaznošću i ljubaznošću prema drugima. Aca Lukas je poznat po svojim emotivnim izvođenjima balada, kao i po svojim poletnim pesmama koje su izdržale test vremena u bivšoj Jugoslaviji.

Aca Lukas je nesumnjivo omiljeni izvođač među brojnim obožavaocima, zahvaljujući njegovom neverovatno snažnom vokalu i zadivljujućem prisustvu na sceni. Uprkos izazovima tokom svoje karijere, on je i dalje aktivno uključen na muzičkoj sceni i dosledno daje izvanredne nastupe na koncertima širom regiona. Njegove pesme nastavljaju da odjekuju kod publike, učvršćujući njegov status jednog od najpriznatijih i najomiljenijih pevača u Srbiji i okruženju.

Preporučujemo