Život Ivane Žigon dramatično se preokrenuo kada se neočekivano duboko zaljubila u monaha, malo verovatan spoj koji je prkosio društvenim normama. Uprkos svim izgledima koji su bili protiv njih, njihova je veza postala toliko jaka da su na kraju odlučili da razmijene zavjete baš na dan kada je obilježio spomen na njenog voljenog oca.

 

 

Međutim, baš kada se činilo da je njihova zajednica prkosila svim izgledima, tragedija se nadvila nad njihovu sreću dok su se razišli kroz bolni razvod.  Na slavni dan Bogojavljenja 2006. godine Ivana je stupila u sveti brak sa Grigorijem Brkovićem, bivšim monasom koji je bio 11 godina mlađi od nje. Njegova duboka ljubav prema Ivani ga je na kraju primorala da napusti monaško postojanje.

 

 

Ova zajednica je blagoslovljena dolaskom njihovog voljenog sina Steve. Međutim, prema sudbini, veza između Ivane i Grigorija se raskinula, što je dovelo do njihovog rastanka i razvoda 2011. godine. Par je odlučio da venčanje proslavi tačno na datum kada je obeležena šestomesečna godišnjica od smrti Ivaninog oca Stevija Žigona. Igrom slučaja, samo nekoliko mjeseci kasnije u julu, talentovana glumica i njen voljeni suprug Grigorije radosno su dočekali svoje prvo dijete na svijet.

 

Nakon raskida braka, donela je odluku da se sa sinom preseli u Aranđelovac, tražeći utehu i izlečenje tokom ovog izazovnog perioda. Ovaj izbor nije bio vođen samo željom da prevaziđe emocionalna previranja koja proističu iz njenog razvoda, već i da se izbori sa dubokim gubitkom svoje voljene majke Jelene, sa kojom je delila neverovatno jaku vezu. U januaru 2016. dogodio se iznenađujući preokret kada je Ivana otkrila da su ona i Grigorije obnovili svoju vezu, dajući svojoj ljubavi drugu priliku.

 

 

Preporučujemo