Ognjen Amidžić i Mina Naumović, tri mjeseca u njenoj trudnoći, zapečatiće svoju ljubav stranim brakom, prije nego što Amidžić ponovo postane otac! Prema pouzdanom insajderu, Kurir je otkrio da zaljubljeni dvojac nema sklonosti ka velikom srpskom venčanju, uz mnoštvo zvanica. Umesto toga, planiraju da razmene zavete na udaljenoj lokaciji, daleko od Srbije, uz prisustvo samo njihovih pouzdanika od poverenja.

Konkretan datum još uvijek nije poznat, ali će sigurno biti prije nego što postanu roditelji. Trenutno su zauzeti potrebnom papirologijom kako bi osigurali valjanost vjenčanja, štedeći se dodatnih opterećenja. Tek kada sve reše, odrediće precizan datum – kaže naš izvor, koji takođe kaže da Mina sa velikom radošću prihvata trudnoću.

 

Ognjen će krenuti u treći brak, dok se Mini sprema za svoju prvu šetnju niz prolaz. Mini je ispunjena radošću dok nosi njihovo nerođeno dijete, željno iščekujući ispunjenje majčinstva. Ozarena voditeljka se svim srcem posvetila pripremama za njihov veliki dan. Saznavši divnu vest pre mesec dana, donela je odluku da ove sezone odustane od uloge u “Amigi Showu”.

 

 

Cijelo ljeto proveli su u međusobnom društvu, čak se upuštajući i u očaravajuće morske dubine. Kako se bližio prvi dan škole, oprostili su se od njega, što je svedočanstvo njihove duboke povezanosti. U kratkoj izjavi za Kurir, Ognjen je po drugi put uverio svoju privrženost očinstvu. Mina i ja ćemo biti roditelji, i to je istina. Iako nismo imali namjeru da ova vijest procuri, nećemo se ustručavati priznati da smo ushićeni i željno iščekujemo dolazak naše bebe. U dogledno vrijeme imaćemo priliku da o svemu dalje razgovaramo. Cijenimo vaše razumijevanje. Ognjen je obavestio Kurir.

Preporučujemo