TAMARA MILUTINOVIĆ i njen partner, koji je fudbaler, nedavno su na svet dobili svoju preslatku bebu. Kada je došlo do izbora imena, odlučili su se za latinsko porijeklo, pa su tako svoj dragocjeni snop radosti nazvali Pola.Pevačica i cenjena takmičarka renomiranog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Tamara Milutinović radosno je dočekala dolazak svog dragocenog zavežljaja radosti, živahne i snažne ćerke, potvrdili su mediji.

 

 

Tamara i njen suprug Darko Jevtić, renomirani fudbaler, doneli su odlučnu odluku da svojoj ćerki daju ime koje odiše esencijom snage i odlučnosti. Nakon dugog razmišljanja, odlučili su se za ime Emily, izvedeno iz latinskog jezika, što označava žestoku takmičarku koja neustrašivo preuzima izazove s nepokolebljivom odlučnošću.

 

 

Majka i njena dragocjena beba uživaju u dobrom stanju, a duh im je podstaknut spoznajom da se porođaj odvijao besprijekorno, poput nježnog plesa koji je orkestrirala sama sudbina. Pre samo četiri dana, Tamara Milutinović je na svom Instagram profilu podelila uzbudljivo ažuriranje kojim je svojim željnim pratiocima dala do znanja da je dolazak njenog novorođenčeta neizbežan. I u trenu se nalazimo na vrhuncu… Kulminaciji koja nije samo kraj, već i zapanjujuće izvrstan početak…

 

 

 

Možda više neću doživljavati eterično lepršanje najfinijih “leptira” u svojoj srži , ali otac i ja ćemo ih zauvek delikatno gurati u zagrljaju naših ruku. Emily, naša čudesna kreacija – rekla je nježno. Tamara Milutinović, ukrašena belom haljinom koja oduzima dah, stajala je pred oltarom, a srce joj je lupalo od iščekivanja. Kao i reči “Da li Darka Jevtića uzimate za svog zakonitog muža?” odjeknulo je kroz grandioznu katedralu, duboko je udahnula i izgovorila sudbonosno “da”. Nije ni znala da je usred ove radosne prilike skriveni blagoslov tiho rastao u njoj.

Preporučujemo