Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone “Zadruge”, odlučila se za još jednu prepravku svog fizičkog izgleda. Aleksandra Nikolić, pobednica šeste sezone “Zadruge”, odlučila se za još jednu transformaciju svog izgleda. Ona je bez odlaganja otkrila promenu svojim poklonicima na Instagramu. Aleksandra je hrabro skinula nadograđene pramenove i prigrlila svoju prirodnu dužinu.

 

Polazeći od šeste sezone rijalitija, Nikolićeva je više puta menjala boju kose, prelazeći iz svetlijih u tamnije nijanse. Sada se čini da je odlučila da ponovo transformiše svoje dlake promjenom njihove dužine. Pre samo tri dana, tokom premijere filma “Elita”, Nikolićeva je imala izrazitu frizuru, ostavljajući svoje verne obožavaoce u nedoumici jer ostaje zatvorena u vezi sa motivom ove iznenadne transformacije. Juče je izbila nova bitka na digitalnom ratištu kada se Aleksandrin nekadašnji plamenac Dejan Dragojević sukobio sa njenim verenikom Filipom Carom. Pobjednik “Zadruge 5” ih je zapalio, nakon Filipovih provokacija tokom TikTok sesije uživo. TikTok jakuza traži moju pažnju.

 

 

Uzdržavam se od daljnjih komentara, jer njegovo malodušnost može proizaći iz neizvjesnosti u pogledu budućnosti. Ako želi izbjeći roditeljstvo, savjetujem upotrebu kondoma. Nudim mu zalihe od godinu dana za zaštitu, obavestio je Dejan Cara, završavajući svoju izjavu. Nakon što sam bio preplavljen sa 200 poruka koje su se raspitivale o temi moje prethodne priče, sada mogu otkriti da se to odnosilo na nikog drugog do “Krompirku Zetku”.

 

Trenutno angažuje gledaoce na TikTok-u kroz sesiju uživo, bilo bi mu dobro da se zadubi u svoj lični život, posebno u vezi sa svojom budućom “vjerenicom” i njihovim razmišljanjem o prekidu trudnoće. Vjerujem da bi takva tema sigurno zaokupila mase.

Preporučujemo