Rada Manoljlović i MIlan Stanković su bili jedan od najpoznatijih parova na domaćoj estradi. Upoznali su se na Zvezdama Granda, i od početaka svojih karijera bili su zajedno. U vezi su ostali preko 5 godina, a onda je sve puklo. Ponovo su se zbližili prošle godine, kada ju je Milan krenuo navoditi na manastire, gdje su provodili jako puno svoga vremena.

Prema medijskim napisima, Milan Stanković, pjevač za kojeg se ranije šuškalo da je prigrlio monaški život, čini se da je napustio taj put. Nakon godina nagađanja i nagađanja, preusmjerio je svoj fokus na Boga i svoju vjeru. Neočekivano se pojavila vijest da marljivo radi na stvaranju novih pjesama, iznenadivši sve poput munje.

Kako se navodi, Stanković će se značajno vratiti zahvaljujući suradnji s Bubom Korelijem i Džalom. Očekuje se da će ovo partnerstvo pružiti prijeko potreban poticaj i potporu za Stankovićev povratak. Pouzdan izvor blizak Stankoviću iznio je neke detalje o ovoj uzbudljivoj novoj suradnji.

Očekuje se da će nadolazeća pjesma biti senzacija bez premca, ostavljajući sve koji su je imali zadovoljstvo slušati potpuno oduševljenima. Cijeli projekt bio je obavijen najvećom tajnom. Milan je više puta putovao u Sarajevo samo zbog ove pjesme, ali to poglavlje je sada zatvoreno. Milanu preostaje samo odluka kada će ga službeno objaviti, ali nema sumnje da će ova obnovljena suradnja pokrenuti pravu revoluciju na području pop glazbe. Kako bi obilježili završetak rada na pjesmi i novopronađenu harmoniju, proslavili su zajedno na raskošnoj večeri održanoj u jednom od najboljih sarajevskih restorana. Prema pouzdanim izvorima, prije samog predstavljanja nove pjesme, Džala, Buba i Milan spremaju još jedno iznenađenje – predstavit će originalnu verziju pjesme “Pablo” kao remix.

Ova je verzija jednom procurila na društvenim mrežama u svom demo obliku, ali je na kraju ugledala svjetlo dana sa svježim aranžmanom, unatoč mnogim tvrdnjama da je početna izvedba bila daleko bolja. Milanovi planovi za njegov povratak do sada su doživjeli brojne revizije. Prema pouzdanom izvoru bliskom Stankoviću, njegov prvotni plan bio je objaviti povratnički singl koji je napisao davno, ali ga je ostavio po strani kada je donio odluku o odlasku iz svijeta zabavne glazbe. No, planovi su mu se preokrenuli kada se predomislio i posegnuo za bh. dvojcem. Želeći igrati na sigurno i osigurati mjesto na vrhu top lista, odlučio je surađivati ​​s njima na njihovoj pjesmi. Ova informacija dolazi nakon što se Stanković javno obratio svojim obožavateljima na Instagramu tražeći pomoć.

Nakon što je otkrio probleme sa sinusima, Milan je potražio savjete i iskustva drugih o lijekovima. Iako je primio neke odgovore koji su detaljno opisivali ljekovita svojstva određenih lijekova, većina komentara bila je usmjerena oko jedne zajedničke teme – snage njegove glazbe. Zapljusnuli su komentari poput “Treba nam album”, “Vaše pjesme su lijek, pa snimite nešto za nas” i “Album je kao lijek”. Milan je na te komentare odgovarao duhovitim emotikonima, a u nekim slučajevima i odlučio uopće ne komentirati. Bitno je napomenuti da je prije samo nekoliko dana glumica Dunja Ilić iznijela šokantne optužbe na račun Milana, optužujući ga da je upleo maloljetnice. Zbog toga je na svom storyju javno podijelila njegov broj telefona, zbog čega je Milan navodno dobio brojne prijetnje i uvrede.

Nakon što je Dunja u storyju podijelila njegov broj telefona, Milanu su stizale salve prijetnji i gnusnih uvreda. Ljudi su mu pisali svakakve strašne stvari, bez suzdržavanja ga vrijeđali. U početku je Milan to odbacio, ne obazirući se na napade. No, situacija je eskalirala kada su pozivi postali neprestani, popraćeni bujicom govornih poruka. Ubrzo je njegov broj postao viralan na društvenim mrežama, što je rezultiralo s više od 1000 propuštenih poziva i poruka unutar sat vremena. Milan se nadao da će se ludnica smiriti nakon nekoliko sati, ali kako je situacija postajala sve teža, donio je tešku odluku da promijeni svoj dugogodišnji broj telefona i da se sakrije, tražeći utočište daleko od Srbije, svoje domovine. Izvor je tvrdio: “Svi su bili duboko zabrinuti za Milana. Nije se čak obratio ni najbližima, što je izazvalo istinsku paniku oko toga gdje se nalazi i dobrobiti. Dunjini postupci su doista duboko utjecali na njega.

Svjedočeći sve većem broju pojedinaca koji joj se obraćaju i njezinim stalnim javnim razotkrivanjima, postao je svjestan đavolove nestašne intervencije i mogućih posljedica s kojima bi se mogao suočiti. Odlučno je donio odluku da se javno suzdrži od njezinih pogrdnih riječi, što i ne čudi s obzirom na njegovu sklonost da svoj privatni život zakloni od javnosti, nakon što je iskusio reperkusije svoje prijašnje veze s Radom Manojlović, temom kojom se mediji intenzivno bave. pokriveno godinama. S početkom božićnog posta, prepoznao je ovo kao povoljan trenutak da se povuče iz svega i posveti molitvi, tražeći utjehu dok se bura ne stiša – navodi izvor iz medija.

Preporučujemo