Austrijanka Viena Wirstel, porijeklom iz živopisnog grada Beča, nalazi se u neobičnoj nevolji, jer je njena sposobnost da se hrani na konvencionalni način uvelike otežana. Ova nesretna situacija nastala je nakon što je Viena uložila ogromne sume novca, ukupno hiljade i hiljade eura, u brojne plastične operacije isključivo posvećene povećanju veličine njenih usana.

 

Viena je također dobila tretmane na čelu i obrazima, uz višestruko povećanje grudi. Iako nije u mogućnosti da konzumira hranu i piće zbog svojih novopojačanih usana, nema želju da prekine svoj tekući niz operacija.

 

 

 

Izražava svoje iščekivanje i radost što ima još veće usne, navodeći da ih je oduvijek priželjkivala na taj način. Viena je postala predmet brojnih kritika na račun svog fizičkog izgleda zbog višestrukih operacija kojima je prošla. Međutim, unatoč negativnim komentarima koji su joj upućivani, ona ponosno prihvaća etiketu ‘plastične nakaze’ i zalaže se za samopouzdanje i tjelesnu pozitivnost. Viena čvrsto vjeruje da pojedinci ne bi trebali izbjegavati bilo kakve estetske promjene koje bi povećale njihovu samopouzdanje i zadovoljstvo u vlastitom tijelu.

 

 

Viena trenutno živi u stanu koji se nalazi na Majorci u Španiji, koji dijeli sa svojom cimerkom Jessicom. Zanimljivo, Džesika je sebi stekla priličnu reputaciju kao “žena sa najvećim grudima u Austriji”. U svojoj potrazi za utjelovljenjem kultne Barbie lutke, Jessica je uložila značajnu sumu od oko 50.000 eura u razne zahvate plastične hirurgije. Međutim, čini se da njena želja za fizičkim poboljšanjem nema granica, jer se već dogovorila za još jedan tretman, ovoga puta odlučivši se za još veće implantate u grudima. Ovo intrigantno otkriće objavio je Mirror.

Preporučujemo