Koliko samo je moćn na cijelom ovom području Ceca Ražnatovioć, itekako pokzuju brojke koje su iza nje. Naime, samo na servisu You Tube ima preko 200 miliona pregleda što nije nimalo mala brojka u današnje vrijeme. Gdje god da se pojavi traži se karta više, a sve to ju je u posljednjih par dana malo koštalo i zdravlja.

Nakon kraće pauze zbog bolesti, Svetlana Ceca Ražnatović danas se vratila na set “Zvezda Granda”. Za vrijeme njezinog izbivanja, njezinu ulogu u glazbenom natjecanju uskočio je popularni glazbenik Dragan Kojić Keba. Ceca je izrazila oduševljenje ovim pozivom, a kolege su ga srdačno prihvatile i podržale kao člana žirija. Po dolasku danas na snimanje “Zvezda Granda”, Svetlana je bez gubljenja vremena ispričala detalje svojih nedavnih zdravstvenih problema. “Tijekom proteklih 10 dana nosio sam se s raznim problemima, uključujući dva napadaja trbušne viroze. Trenutačno se borim s upornim kašljem i problemima s plućima, koji zahtijevaju kontinuirano liječenje infuzijom. To je prilično zbunjujuće, kao i obično Imaju jak imunološki sustav. Čini se da je ovo neka strašna epidemija”, otkrila je Ceca, priznavši i da je njezin sin izrazio zabrinutost.

Moje se tijelo odbija odmoriti i oporaviti, ostavljajući me nesposobnom za izliječenje. Veljko me je, smijući se, molio: “Draga moja ženo, molim te, uzmi trenutak da se opustiš.” Ovaj jednostavan zahtjev naglašava ogromnu količinu posla koji je preuzeo u posljednje vrijeme. Nažalost, dugo iščekivani koncert Svetlane Cece Ražnatović, zakazan za subotu, 24. veljače, morao je biti otkazan zbog nadolazećeg nevremena.

Zbog loših vremenskih uvjeta najavljenih za vikend, odgođen je dugo očekivani nastup glazbene zvijezde na Prazniku mimoza. Različita meteorološka izvješća ukazuju na obilne oborine i jake južne vjetrove, zbog čega je nemoguće održati koncert na otvorenom pod odgovarajućim okolnostima. U priopćenju se jamči da će novi datum biti objavljen u dogledno vrijeme. Vrijedi napomenuti da ovo nije prvi put da Ceci nastupa po kiši. Prošlog je ljeta pokazala svoju profesionalnost održavši izvanredan nastup unatoč oluji, nadmašivši očekivanja publike dok je nastupala usred olujnog pljuska.

Uopće me nije brinula jaka kiša koja je padala; nakon svega, gomila se okupila da čuje moju glazbu. Bez imalo razmišljanja skinula sam svoje umjetne trepavice i pružila ih pratećem pjevaču uz napomenu: “Evo, uzmi ove. Smetaju mi, lijepe mi se za lice, ali nastavit ću pjevati.” Ceca je ovu anegdotu podijelila s Pinkom, ističući svoju nepokolebljivu posvećenost nastupu.

Koncert je odisao obiljem energije i probudio duboke emocije u meni; bio je to apsolutni užitak. Samouvjereno je izjavila da, ako su drugi mogli podnijeti kišu, mogla bi i ona, odbacujući svaku zabrinutost za njezinu dobrobit. U međuvremenu su se na raznim društvenim mrežama pojavile slike dotrajalih reklamnih panoa koji promiču nadolazeći nastup poznate pjevačice Svetlane Cece Ražnatović u Mariboru.

Istraživanje portala 24sata.hr pokazalo je podijeljeno mišljenje javnosti o prisutnosti plakata u Hrvatskoj i primjerenom postupanju. Dok neki pojedinci smatraju da te plakate treba uništiti i da im nije mjesto u zemlji, drugi tvrde da je oštećivanje imovine nedopustivo. – Svjedočio sam tome dok sam šetao i ne mogu odlučiti što je gore – uništenje plakata ili to što je na njemu Ceca. Iako ne slušam njezinu glazbu, žalosti me kada vidim kako se uništava imovina. na takav način”, izrazio je zabrinuti građanin. Zanimljivo, jučer je na društvenim mrežama osvanula druga fotografija istog plakata, ali na potpuno drugom mjestu.

Na Laništu ne samo da je uništena reklamna ploča, već su i stanovnici duboko uznemireni događajem koji se odvija u vlastitom gradu.

U srcu Zagreba svjedočimo nesretnom događaju u naselju Lanište, mjestu u kojem živi značajan broj branitelja. Obeshrabrujuće je vidjeti takve događaje. Međutim, važno je zapamtiti da glazba nadilazi politiku, kako je pjevačica strastveno izrazila.

U jezgrovitoj izjavi Ceca je izrazila svoje divljenje hrvatskom narodu te istaknula ujedinjujuću snagu glazbe koja nadilazi politiku i granice. Jasno je rekla da na nju ne utječu mišljenja malog broja pojedinaca, posebice Albanaca koji žive u Hrvatskoj.

Preporučujemo