Dado Polumenta i njegova supruga Ivona poslednjih sedam godina samouvereno su osnovali porodičnu rezidenciju na raskošnom imanju u Novom Sadu. Njihov stan je besprijekorno uređen sa modernim štihom, ali raskošan dnevni boravak zaista privlači poglede. Središnji dio ovog izuzetnog prostora je izuzetna sofa od somota smaragdne boje, koja odiše elegancijom i sofisticiranošću.

 

 

Štaviše, prostoriju krasi najmodernija rasvjeta i pomno odabrani ukrasi, podižući ambijent do čistog ekskluziviteta. Moram da unapredim svoje veštine javnog govora. U intervjuu za “Blic”, muzičar Dado Polumenta samouvereno je rekao da su on i njegova supruga Ivona sarađivali na svim aspektima uređenja njihovog stana. Dok se Ivona fokusirala na manje detalje, ja sam preuzeo zahtjevnije poslove poput pomicanja i sklapanja namještaja. Uvek se vidimo oči u oči i zajedno donosimo odluke. Dado Polumenta, pjevač, izrazio je odlučnost da unese živost i atraktivnost u njihov ranije crno-bijeli stan. Naglasio je svoju želju da stvori topliji ambijent ugradnjom popularnih boja. Smeštena u prestižnom novosadskom naselju, kuća Dade Polumenta ima terasu od koje zastaje dah koja svojim ćerkama pleni očaravajućom okolinom iz bajke.

 

. Dado Polumenta i njegova supruga Ivona odišu samopouzdanjem kao uspešan par koji živi u svom raskošnom domu u Novom Sadu. Svojom kolektivnom stručnošću, oni se neprimjetno nose sa zadatkom uređenja svog doma, pri čemu Ivona vješto vodi računa o zamršenim detaljima, a Dado neustrašivo rješava zahtjevnije projekte.

 

Zajedno pažljivo biraju dizajn interijera i shemu boja, pokazujući svoj besprijekoran ukus. Sa njihove terase se pruža prekrasan pogled koji posebno uživaju njihove kćeri. Dado s ponosom ističe da je svaka odluka o uređenju njihovog doma zajednički poduhvat, koji rezultira raskošnim i raskošnim utočištem za njihovu porodicu.

Preporučujemo