Prema pouzdanim saznanjima Kurira, Ana Bekuta je, nakon tragičnog gubitka voljenog partnera Milutina Mrka Mrkonjića, usvojila novi pristup svakodnevnim aktivnostima. Otkriveno je da Ana Bekuta sada traži vodstvo od širokog spektra duhovnih praktikanata, uključujući svog ličnog astrologa, numerologa i raznovrstan niz instruktora, prije nego što donese bilo kakvu odluku ili poduzme bilo kakve radnje u svom životu.

 

 

Ovo novopronađeno oslanjanje na ove stručnjake u svojim oblastima postalo je sastavni dio rutine Ane Bekute, naglašavajući značajan uticaj koji je smrt njenog partnera imala na nju i koliko je ona spremna ići da pronađe utjehu i vodstvo tokom ovog izazovnog vremena. Ana Bekuta je oduvijek bila intrigirana horoskopima i dugo se zanimala za sve astrološke stvari. Međutim, nedavno je svoju fascinaciju podigla na nove visine, tražeći smjernice ne samo od svog astrologa, već i od numerologa i drugih osoba upućenih u ovu oblast.

 

Među njenim obožavateljima pojavila se znatiželja zašto je tako dugo odlagala objavljivanje, a primarni razlog su savjeti njenih provjerenih savjetnika. Informisali su je o nepovoljnim poslovnim izgledima u tom periodu, pozivajući je da sačeka kraj juna. Ana Bekuta je poslušala njihov savjet i, bez trunke žaljenja, potvrđuje pozitivan ishod koji je uslijedio, potvrđujući mudrost svoje odluke. Prema rečima Ane Bekute, ona ima duboko ukorenjeno uverenje u moć zvezda i njihov uticaj na naše živote.

 

Bilo da se radi o određivanju idealnog vremena za izdavanje albuma, planiranju koncerta, snimanju ili čak utvrđivanju nepovoljnih aspekata koji mogu uticati na mene, njen savjet je stalno vrijedan i za mene je od velikog značaja.

Preporučujemo