Zadivljujuća i primamljiva Dragana Kosjerina nedavno je na društvenim mrežama podelila kolekciju fotografija koje oduzimaju dah sa svog zasluženog odmora. Odvažna i samouvjerena ljepotica bez napora odiše neodoljivim šarmom, ostavljajući svoje pratioce u čudu. Jedan poseban snimak bez napora bilježi njenu prirodnu ljepotu, dokazujući da se neki pojedinci jednostavno rađaju s urođenom privlačnošću koja se ne može poreći.

 

Ova nedelja je obeležila značajnu prekretnicu za voditeljku RTS-a jer je proslavila svoj 36. rođendan, što je posebna prilika koja će joj se godinama urezati u sećanje. Dragana je donela odluku da krene na odmor koji će je odvesti daleko od poznatog okruženja Srbije. Sa velikom radoznalošću i avanturističkim duhom, usmjerila se na egzotičnu destinaciju koja je obećavala iskustvo bez premca. U želji da svoje putovanje podeli sa onima koji su joj se divili i podržavali, Dragana je stavila do znanja da svoje pratioce svakodnevno obaveštava, pružajući im zadivljujuće uvide u aktivnosti koje su joj ispunjavale dane u inostranstvu.

Usred užarenih ljetnih dana, pronašla je utjehu i uživanje u grijanju pod toplim zracima sunca, brčkajući se u ogromnom morskom prostranstvu i zarivajući nožne prste u baršunasti pijesak koji je krasio slikovite plaže. A sada, s preplavljenom radošću i srcem punim zahvalnosti, otišla je na svoju platformu društvenih mreža kako bi radosno otkrila da je odabrala da obilježi svoj poseban dan usred spokojne ljepote bezgraničnog mora.

 

Jedna od slika prikazivala je voditeljicu kako bez napora visi na mirnoj, blistavoj površini mora, naizgled prkoseći gravitaciji. Suprotno tome, drugi snimak je pokazao kako je zauzela staložen i samouveren stav, držeći kameru čvrsto u svom dohvatu, sve dok je bila ukrašena živopisnim i zadivljujućim ružičastim kupaćim kostimom.

Preporučujemo