Imamo jako veliki svjetski poznatih manekenki i foto modela, za koje uopšte ne znamo da su sa ovih prostora. Upravo o jednoj takvoj govorimo u nastavku našeg današnjega članka. 

U dobi od 34 godine, Madalina Genea, poznati rumunjski model, naširoko se smatra jednom od najljepših žena na Balkanu. Svojom zanosnom pojavom odiše neospornom privlačnošću kojoj nisu odoljeli ni renomirani zavodnici poput Leonarda DiCaprija, Gerarda Butlera i tenisača Grigora Dimitrova. Ljepota Madaline Genea zaista je neprocjenjiva.

Madalenina isklesana i zategnuta tjelesna građa izazvala je znatiželju mnogih žena koje su željne otkriti njezinu tajnu. U iskrenom intervjuu podijelila je svoj osobni pristup skidanju viška kilograma. “Želim naglasiti da nisam liječnica, ali mogu podijeliti ono što mi je pomoglo”, objasnila je Madalena. “Povremeni post bio je prekretnica na mom putu. Ne samo da mi pomaže u održavanju zdrave tjelesne težine, već služi i kao proces čišćenja.” Nadahnuta svojim pozitivnim iskustvom, Madalena sada uključuje isprekidani post u svoju rutinu kad god osjeti potrebu. Dok se Madalena sada može pohvaliti punim ustima, sitnim nosom, istaknutim jagodicama i gotovo savršenim proporcijama tijela, nije tajna da je njezin izgled s vremenom evoluirao.

Usporedba njezinih prošlih i sadašnjih fotografija otkriva da je suptilno doradila pojedine dijelove kojima je bila manje zadovoljna, a njezina predanost treninzima nedvojbeno je odigrala značajnu ulogu u njezinoj transformaciji. Mediji u Italiji izvijestili su da se zanosna Rumunjka podvrgnula nekoliko kozmetičkih poboljšanja, uključujući operaciju nosa, dotjerivanje jagodica i operaciju mačkastih očiju. Uz to, odlučila se za povećanje grudi silikonskim implantatima. Usporedbom fotografija prije i poslije, postaje očito da bi te spekulacije mogle biti istinite.

DODATNA VIJEST:

Kim Kardashian vlastitom je linijom postigla savršenstvo i nakon poroda uspješno skinula 25 kilograma. Pridržavajući se određenih smjernica, postigla je neosporne rezultate.

Poznati Robert Atkins idejni je tvorac Atkinsove dijete, koja uključuje konzumaciju hrane bogate proteinima uz smanjenje unosa ugljikohidrata. Ovaj plan prehrane izazvao je značajnu pozornost, a brojne slavne osobe odlučile su ga isprobati.

Plan prehrane podijeljen je u tri različite faze, od kojih svaka ima određenu svrhu. Dodatno, postoji četvrta faza posvećena održavanju napretka postignutog tijekom dijete. Početna faza ograničava potrošnju ugljikohidrata na samo 20 grama dnevno i traje dva tjedna. Druga faza postupno ponovno uvodi ugljikohidrate, prvenstveno kroz uključivanje povrća. Konačno, u trećoj fazi uspostavlja se optimalna razina unosa ugljikohidrata, što omogućuje pojedincima da održe željenu težinu tijekom duljeg razdoblja. Preporuča se da osobe koje su uspješno slijedile ovu dijetu nastave ograničavati unos ugljikohidrata čak i nakon postizanja ciljane težine, čime ulaze u četvrtu i posljednju fazu.

Eliminacijom ugljikohidrata iz vaših dnevnih obroka, jetra prolazi kroz transformaciju gdje pretvara pohranjenu mast u glukozu, što rezultira proizvodnjom toksičnih ketona. Ovi ketoni imaju učinak suzbijanja apetita, što dovodi do smanjene konzumacije hrane i kasnijeg gubitka težine. Međutim, važno je napomenuti da dijeta ne uzima u obzir unos esencijalnih vitamina i minerala. Kako bi se nadoknadio taj nedostatak, autor dijete preporuča korištenje vitaminskih dodataka. Atkinsova dijeta ne nameće nikakva ograničenja u unosu proteina, dopuštajući neograničenu konzumaciju mesa, ribe i jaja. Međutim, određene namirnice poput sira, povrća, maslina, ulja i masti treba konzumirati umjereno. S druge strane, strogo su zabranjeni alkoholna pića, šećer, voće, mlijeko, jogurt, žitarice, proizvodi od brašna i slatkiši.

Kontroverze oko Atkinsove dijete nastale su zbog ograničenja unosa ugljikohidrata. Istraživanja su pokazala da dugotrajna tjelovježba može imati negativne učinke na mentalno zdravlje, što dovodi do osjećaja razdražljivosti, iscrpljenosti i letargije. Ovi su simptomi bili osobito izraženi kod žena koje su imale intenzivnije promjene raspoloženja. Osim toga, postoje rizici povezani s povišenim razinama triglicerida i zasićenih masnih kiselina u krvotoku. Međutim, posebna studija pokazala je da je Atkinsova dijeta najučinkovitija za mršavljenje u usporedbi s tri druga kontrolirana plana prehrane. Početna faza dijete ima za cilj promijeniti metabolizam, ograničavajući unos ugljikohidrata na samo 20 grama dnevno. Kako se to pretvara u praktičnu primjenu?

Tijekom početne 14-dnevne faze ove dijete, vaši obroci sastoje se od omleta od dva jaja sa šunkom ili slaninom za doručak, pečenog odreska za ručak i kuhane ribe za večeru. Cilj ove faze je izgubiti tjelesnu težinu usmjeravanjem na pohranjenu masnoću. Potrošnja ugljikohidrata je strogo ograničena na raspon od 15 do 40 grama dnevno. Stoga se vaša prehrana prvenstveno sastoji od mesa i povrća s niskim udjelom ugljikohidrata. Potpunim izbacivanjem ugljikohidrata iz obroka vaše tijelo počinje sagorijevati zalihe masti. Samo u prvih 6 dana možete očekivati ​​gubitak od 5 kg, nakon čega slijedi dnevni gubitak težine od 1 kg. Ukupno je moguće izgubiti do 20 kg unutar 24 dana.

Budite oprezni i suzdržani kada je riječ o izboru hrane. Konzumacija čak i male porcije hrane bogate ugljikohidratima, kao što je kriška kruha, može spriječiti sposobnost tijela da sagorijeva pohranjene masnoće. Preporučljivo je izbjegavati hranu koja sadrži ugljikohidrate ako se želite pridržavati ovog režima mršavljenja. Imate fleksibilnost slijediti ovu dijetu onoliko dugo koliko želite kako biste postigli željenu težinu. Nakon što postignete svoj cilj, vaše će tijelo moći održati tu težinu duže vrijeme, možda do godinu ili čak dvije. Međutim, važno je napomenuti da ova dijeta možda nije prikladna za svakoga. Osobe s već postojećim zdravstvenim problemima trebaju se posavjetovati s medicinskim stručnjakom prije nego što krenu na ovo prehrambeno putovanje jer visok sadržaj proteina može imati potencijalne implikacije.

Preporučujemo