Seka Aleksić i Veljko Piljikić izgradili su neraskidivu vezu tokom protekle decenije, pokazujući čvrst brak pun ljubavi. MUŽ SEKE ALEKSIĆ U DRAMATIČNOJ TRANSFORMACIJI! Neprepoznatljivi, Veljko Piljikić šokira novom frizurom i obrijanim izgledom. Seka Aleksić je u društvu supruga samouvereno nosila brojne izazove, dosledno izražavajući duboku zahvalnost Bogu na sudbonosnom susretu sa životnim partnerom. Seka Aleksić i Veljko Piljkić su dugo u posvećenoj vezi.

 

Veljko je ranije imao izrazitu vanjštinu, a Seka je samouvjereno otkrila njegovu fotografiju bez njegove prepoznatljive brade dok su putovali avionom. Piljikić je samouvjereno odlučio da podšiša kosu, obrije cijelu bradu, pa ga mnogi nisu mogli prepoznati. U međuvremenu, žene su primijetile da je izgledao izuzetno staloženo. Sekin suprug, obrijan i svježe ošišan, podsjetimo, samouvjereno je podijelio detalje njihove veze.

 

Svakog dana pedantno organizujem male detalje za svog muža kojima se on duboko divi i obožava. Moja najveća želja je da on uživa u slavi da bude kralj u svom vlastitom carstvu, dok ja ponosno ispunjavam ulogu njegove kraljice. Moj krajnji cilj je da mu pružim sve što želi, lako dostupno i lako dostupno. – Najviše volim da mu udovoljim kada sam sama sa decom.

 

A kako “Svetlana nema vremena da skuva ništa”, odlučuje da li će pojesti jučerašnje ostatke ili popiti proteine. Inače, on me uvek zove “ljubav” ili “ljubav” i nikad me ne zove “seka”. A kad dođe, na stolu ga čekaju tri jela. Onda uživam gledajući ga. Svako može da kupi poklon, ali zapravo može pokazati ljubav i žrtvu u ovom trenutku – zaključila je Seka za “Svet”.

Preporučujemo