Pevačica Lepa Brena samouvereno se prisetila kultnog koncerta u Bugarskoj i nezaboravnog susreta sa čuvenom proročicom Babom Vangom. – Ima mnogo lepih trenutaka. Trebaće mi vremena da možda jednog dana spojim sve što je bilo sjajno, jer se sećam samo srećnih dana, da sastavim i napravim životnu priču o tome kako sam bila invalid, kako sam se borila za svoje mesto pod suncem i kako sam sve to pregurala.

 

Volela bih da moj život bude uzor devojkama i mladim ljudima koji veruju u sebe – počela je pevačica. Brena je tada samouvereno naišla na Babu Vangu, čijih se reči živo prisetila. Snažno su mi savetovali da posetim čuvenu proročicu Vangu u Bugarskoj.

 

I ne samo to, već je takođe insistirala da kada se sledeće godine vratim u Bugarsku, prvo trebam da potražim njen savet.  Na moje iznenađenje, snažno me je uvjerila da je moja prava svrha života pjevati, ujedinjavati ljude i zračiti pozitivnom energijom – to je moj sudbinski put. Prema rečima same pevačice, dokle god sam živa, zauvek ću biti poznata kao Lepa Brena. U Bugarskoj je doživjela nevjerovatno iskustvo kakvo nije doživjela nijedna zvijezda sa naših prostora – nastupiti pred nevjerovatnih 120 hiljada ljudi na stadionu. -Bili smo u Sofiji i neki od tri stadiona su bili prazni, a bio je mrak. Bilo mi je tako drago što tamo nema nikoga.

 

 

Međutim, kada smo stigli na stadion Levski, prvi put sam pomislila da se igra svetska utakmica. Onda mi je kopilot rekao da se spuštamo u ovom velikom helikopteru, koji je ličio na helikopter predsjednika Sjedinjenih Američkih Država. Kada sam to vidjela, sav umor je nestao i zamijenio ga je adrenalin, euforija, ponos i sreća. Rekla sam sebi – Brena, pevaćeš dok si živa – zaključila je Brena za T-portal.

Preporučujemo