Sabrina Duran, poznata Tiktoker i utjecajna figura u online zajednici, tragično je dočekala svoju preranu smrt u nježnoj dobi od 24 godine. Široko priznata kao “Kraljica narko”, njen život je iznenada oduzet u zastrašujućem incidentu dok je bila na putu do nje omiljeni salon za nokte. Usred puste okoline, Sabrina se neočekivano našla presreta od strane zlokobne figure skrivene iza maske.

 

 

Ovaj misteriozni napadač bezosjećajno je pustio na nju salvu od osam smrtonosnih hitaca, ostavljajući njeno beživotno tijelo izvaljeno na ulici. Potresni video koji bilježi ovaj jezivi čin nasilja od tada je neumorno kružio raznim platformama društvenih medija, dodatno produžujući šok i nevjericu koju osjećaju bezbrojni pojedinci. Nakon njene smrti, počinioci su uzeli Sabrinino vozilo i potom zapalili. Krivci za njenu preranu smrt ostaju neidentifikovani, jer se incident dogodio tačno u devet sati ujutro. Slučajno, organi za provođenje zakona označili su njeno ubistvo kao “kukavički” čin i trenutno istražuju potencijalne veze između njene smrti i njenog prethodnog učešća u kriminalnim poduhvatima. Sabrina Duran je postigla značajnu popularnost na popularnoj društvenoj medijskoj platformi TikTok, prvenstveno zahvaljujući svom zadivljujućem sadržaju usredsređenom na brigu o sebi i ljepotu.

 

Međutim, malo je znala da njena rastuća baza obožavatelja nije ograničena samo na nevine obožavatelje; ona je nesvesno privukla pažnju daleko zlokobnijeg pratioca koji vreba u dubinama čileanskog kriminalnog podzemlja. Konkretno, Duran, koja je služila kao kolovođa zajedno sa svojom braćom i sestrama u bandi, postala je ozloglašena po umiješanosti u krađe automobila i šverc droge.

 

 

Bilo je to 2012. godine kada su je sustigle nedozvoljene aktivnosti ovog TikTokera, što je dovelo do njenog hapšenja i kasnije osude za trgovinu drogom, što je rezultiralo kaznom od tri godine zatvora. Međutim, imala je sreću da joj je kazna izmijenjena, što joj je omogućilo da odsluži ostatak kazne pod nadzorom uvjetnog otpusta.

Preporučujemo