Na društvenim mrežama se u današnje vrijeme može pronaći sve i svašta. Žene su defintivno te, koje najviše čitaju neke istinite priče, a mi danas donosimo jednu jako emotivnu priču, o jednoj ženi koja je doživjela pravu obiteljsku tragediju. 

Prema znanstvenim istraživanjima, muškarci često odlučuju napustiti svoje žene dok su one na liječenju od raka. Upravo se to dogodilo jednoj korisnici Reddita, koja je podijelila svoju priču o tome kako se morala suočiti s razvodom dok se borila s rakom.

Ovo je njena ispovijest:

“Bili smo u braku 26 godina kada mi je dijagnosticiran multipli mijelom. Sada je prošlo dvije godine. U početku je bio divan helikopterski suprug koji je uvijek tražio nadu.

Kad je počelo liječenje, bio sam jako bolestan i trpio sam sve moguće nuspojave liječenja. Nakon drugog kruga liječenja, obaviješten sam da je liječenje bilo neuspješno i da ću morati na pojačanu terapiju.

Imam pogrbljena leđa zbog bolesti koja zahvaća moje kosti i čeka me operacija kralježnice kako bih popravila držanje i ublažila bolove u leđima. Prošla sam kemoterapiju, pila tablete protiv bolova i nisam primijetila kada se moj muž počeo distancirati. Prvo je prestao ići u krevet i spavao je na kauču u dnevnoj sobi. Neće ići sa mnom veterinaru osim ako ga ja ne zamolim. Prestao me grliti. Počela sam mu objašnjavati kako trebam njegovu ljubav, privrženost i podršku, a on mi je sve to uskraćivao.

Onda mi je pred sam Božić odlučio sve priznati.

„Čestitam, tvoja najgora noćna mora će se uskoro ostvariti. Umrijet ćeš sam.“ Stvarno je izgovorio te riječi, a ja sam ga šokirano pogledala. Što nije u redu? što sam učinio?

Rekao mi je da se više ne želi oženiti mnome i napustio je našu kuću te noći. Prestao je plaćati račune, prestao je telefonirati, a ja sam jedva spajala kraj s krajem jer nisam imala posao i primala sam pola plaće jer sam bila na bolovanju. Nemamo djece, ali moram hraniti dva psa i pet mačaka.

Nakon nekog vremena počeo me zvati da provjeri kako sam, ali nije dolazio. Ne mogu zamisliti kako me netko tko me volio više od 20 godina može prestati voljeti i nestati? ”

Njezino priznanje naišlo je na komentare ljutitih i šokiranih žena koje su rekle da ne mogu zamisliti da bi netko učinio nešto tako kukavički.

Preporučujemo