Anastasija Ražnatović samouvereno je ranije bila na operaciji nosa. Anastasija Ražnatović je svojim tajnim venčanjem samouvereno zauzela žižu pažnje, strateški suzdržavajući bilo kakve javne izjave u vezi sa tim. Kao istaknuta ličnost u javnom životu, ona se konstantno nalazi u prvim redovima priča, dodatno pojačana njenim statusom ćerke proslavljene balkanske zvezde Cece Ražnatović. Nacija je željno pratila njeno odrastanje i svjedočila evoluciji njenog fizičkog izgleda, što je rezultiralo stalnim raspravama i debatama koje traju do danas.

 

 

 

Tasa je nadaleko poznata po višestrukim poboljšanjima lica o kojima je otvoreno govorila. Anastasija Ražnatović je u prošlosti imala operaciju nosa i otvoreno je priznala da je povećala i usne, zbog čega je mnogi smatraju jednom od najsjajnijih devojaka u lokalnoj industriji.

 

 

 

U jednom slučaju, Ražnatovićeva se samouvjereno osvrnula na operaciju nosa i kruženje starih slika na internetu. – Internetom kruži fotografija kada sam imao 13 godina. Tada sam imala skoro 80 kilograma, bila sam užasno našminkana. Sada imam 60. Ne stidim se toga, ne krijem da sam tako izgledala. Imala sam više kila, i veći nos, i manja usta… Sve izgleda strašno na ovoj fotografiji – rekla je pevačica i dodala: U potpunosti razumijem i podržavam žene koje se mogu osjećati nesigurno u vezi sa svojim nosom ili grudima.

 

 

To je uobičajeno iskustvo s kojim se mnogi ljudi mogu povezati, uprkos onome što tvrde. Na slici koja kruži nos mi je bio dosta istaknut, ali sam preuzela inicijativu za operaciju nosa kako bih riješila svoje nesigurnosti. Želim da istaknem da je isključivo moja odluka da se podvrgnem ovoj proceduri. Istina je da sam imala devijaciju u nosu, ali to nije bio jedini razlog za operaciju. Jednostavno sam željela napraviti promjenu koja će mi dati više samopouzdanja i preduzela sam akciju da to postignem.

Preporučujemo